Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen depressziós lettem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen depressziós lettem? Ez ciki?

Figyelt kérdés

A családomban semmi szeretet nincs,ronda vagyok,betegségem is van.Haverjaim alig,kívülálló vagyok az osztályban,barátnőre semmi esély Sok mindent csinálok (tánc,kondi stb.) de egyik se megy jól.

Képtelen vagyok sikerélményt szerezni bármiben is .

Az utóbbi hetekben minden nap hullafáradt vagyok,semmihez sincs kedvem,utálom magam és az életem,egész nap feszült vagyok.

Ez depresszió? Pszcihomókus kéne?

17/F

2013. dec. 11. 23:20
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Kerdezo, engem erdekel, hatha segithetek:) 16L
2013. dec. 11. 23:28
 12/23 A kérdező kommentje:
Csak hát kicsit félek mert a pszcihológus naponta 150 ilyen nyafogó szerencsétlent végighallgat mint én.
2013. dec. 11. 23:28
 13/23 Grim13 ***** válasza:
Ez így nem az, gondoltál arra hogy kevesebb dolgot csinálj de azt nagyon. Lehet ha csak táncolnál akkor jobban fejlődnél és jobban is menne... a többit meg le kel sajnálni, egyik család sem tökéletes, haverokat ne hiányold mert ha sokan vannak sokan is verhetnek át, én azt vallom legyen 2-3 de az tényleg jó barát, barátnő meg úgy nem is lesz ha így állsz hozzá! Táncolsz ? azt imádják a nők ! Jó nem a tini csajok főleg de egy igazi nőnek már ott megdobban a szíve ha megtáncoltatod! Tapasztalatból mondom a sikerélmény nem mindenkinek jön össze, talán ha életem során pár dologban volt sikerélményem, aztán szépen lassan megtaláltam az igazi hobbit amire szívesen költök és jó vagyok benne aztán kiderült hogy amiben kiskoromban borzasztó volta (küzdősportok) abban most egész jól elvagyok... Tényleg azt tudom csak igy a végén mondani hogy sz @ rajál a világra és éld az életed ahogy neked jó, ha a családban nincs szeretet legyél te az aki csinál pl. (nálunk mindenki csúnyán néz a másikra karácsonykor, kivétel itt is van persze, amíg ki nem bontják az ajándékaim és utána egymás vállán bőgnek és kérnek elnézést, jó ez csak egy napig tart ...)
2013. dec. 11. 23:29
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 16/L,de nem tudsz segíteni hacsak nem tudsz instant küldeni privátba 1 milliárd forintot vagy egy szerető barátnőt:D

De tényleg köszi,aranyos vagy :)

2013. dec. 11. 23:30
 15/23 Költőnő? ***** válasza:

sztem ilyen időszakai mindenkinek vannak...

nem jó az irány valóban, de nem kell egyből farkast kiáltani sztem. Ha gondolod, rám írhatsz nyugodtan, a dokival meg kicsit még várnék.

Egyébként meg persze sok "nyafogást" végighallgat egy doki, dehát ez a dolga. Meg az is, h eldöntse, nála van e helyed vagy csak átmeneti a bicsaklás.

2013. dec. 11. 23:32
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem tudok kevesebb dolgot csinálni..

11 éve zenélek azt nem hagyhatom abba

A kondi muszáj,elég vékony vagyok (188/75 kg)

Táncot ezért csinálom.:)

2013. dec. 11. 23:32
 17/23 A kérdező kommentje:
Fura mód 1 éve sokkal jobban volram pedig minden tulajdonságom rosszabb volt akkor.(külső stb.)
2013. dec. 11. 23:33
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha nem megy a kondi és a tánc, az esetleg a helytelen táplálkozásra is visszavezethető. Kell mennyiségű vitamin és fehérjebevitel megvan? Mennyivel szoktál próbák és edzések előtt enni? Szoktál-e közben vizet inni?

Egyébként igen, depresszió. Viszont ennyi idősen nem biztos, hogy kell bármiféle orvosi segítség. A tánc és edzésbeli sikerek például kellő löketet adhatnának a dologból való kimászáshoz, de ez esetben mindkettőt úgy kell csinálni, hogy esélyed is legyen a sikerre.

2013. dec. 11. 23:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Figyeljél, ez még nem depresszió de már közeledsz hozzá valóban. A depresszió az amikor már emberek közé sincs kedved menni, és már csak a 4 fal közt vagy.

Velem is ez volt 19-20 évesen kezdődött, el se munkám, se egyéb elfoglaltságom nem volt egyszerűen csak a gép előtt ülte, a barátaim sorban tűntek el, nem is láttam már értelmét a dolgoknak tényleg csak 2 barátom maradt de nekik is megvolt a maguk baja.

Persze voltak időszakok amikor kimozdultam kicsit, új társaság, új barátok stb... De nem volt az igazi megint vissza estem nem jártam pszichológushoz mert pontosan tudtam mi bajom és nekem egy megbízható emberre volt szükségem ahhoz hogy kiöntsem a bánatom. Idény nyáron kezdtem el dolgozni egy másik munkahelyen, ott úgy ahogy rátaláltam a jó társaságra és végül az egyik kollégám lányával hozott össze a sors akinek sok mindent elmondhattam és meghallgatott, és segített abba hogy gyakorlatilag újjá szülessek. Most vagyok ott hogy már egyre többet járok társaságba munkán kívül, egyre többet nevetek, egyre többször érzem boldognak magam, a csajjal csak haverok vagyunk igazából, de egyik barátnője nekem nagyon tetszik és én is bejövök neki, így lehet hogy ebből már szerelem is lehet.

Én igazából elvoltam itthon de éreztem a magányt most meg már határozottan érzem hogy kezdek kilábalni a dolgokból, és nekem is hasonlóan kezdődött.

2013. dec. 11. 23:37
 20/23 A kérdező kommentje:

Ja mármint úgy megy a kondi meg a tánc is,fejlődgetek,jó a kajám csak a genetikám vacak (széles csípő,keskeny vállöv,vékony csukló)

Táncban meg a fele csoport ügyesebb mint én.

2013. dec. 11. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!