Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "ciki" ha valaki nem csókolózott 15 évesen?
Figyelt kérdés
Ismerőseim többsége már csókolózott, és interneten több lány is mondta nekem hogy "húú tényleg nem volt még pasid? Nemá, és már elvesztettem*"
Szerintem nem ciki. Azért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam: ti mit gondoltok arról aki már elég korán "benne van a dolgokban"?
Miért van korhoz kötve egyesek szerint ez a dolog?
2013. dec. 29. 22:58
1/18 anonim válasza:
nem ciki.
Akik meg írják, hogy elvesztették azok tiniribik.
2/18 anonim válasza:
persze, munkát se fogsz kapi később ez miatt
3/18 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk. Egyáltalán nem ciki.
Ez lenne a normális inkább szerintem, de nem ez az átlag manapság.
4/18 anonim válasza:
én se csókolóztam még :D pedig már rég elmúltam 15 :D
5/18 II.Dartheon válasza:
nem.. én 19 évesen smároltam először.. :)
20/f
6/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt! Akik ilyen hamar elvesztik azok közül a legtöbben később megbánják. Ilyen korban amúgy is, a legtöbben csak azért pasiznak/csajoznak, mert azthiszik, hogy ilyen korban azt kell (persze van akik tényleg érzelemből), és hidd el, sokan hazudnak is a szexről.
7/18 kismutyesz_ válasza:
Nem ciki, a Te életed.. Éld úgy ahogy neked jó. :)
8/18 anonim válasza:
Húú, én még 23 évesen sem csókolóztam, ez milyen ciki. :D
9/18 anonim válasza:
nem ciki, majd annak is eljön az ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!