Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg "ciki" ha valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "ciki" ha valaki nem csókolózott 15 évesen?

Figyelt kérdés

Ismerőseim többsége már csókolózott, és interneten több lány is mondta nekem hogy "húú tényleg nem volt még pasid? Nemá, és már elvesztettem*"

Szerintem nem ciki. Azért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam: ti mit gondoltok arról aki már elég korán "benne van a dolgokban"?

Miért van korhoz kötve egyesek szerint ez a dolog?

2013. dec. 29. 22:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2013. dec. 29. 23:07
 12/18 anonim ***** válasza:
najó, mondjuk, h nem ciki, de akárhogyis nézem az már nagyon ciki, ha valaki 23 éves korára sem csókolózott, már azis elég ciki, h ennyi idősen még szűz...
2013. dec. 29. 23:13
 13/18 anonim ***** válasza:
# 12 akkor én is jó nagy ciki vagyok 25 évesen
2013. dec. 30. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:

szerintem se ciki :) én se csókolóztam még, nem is volt barátom..de szerintem nem gáz, nem éri meg elsiettetni ezeket a dolgokat.

16/l

2013. dec. 31. 11:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Ti mind cikik vagytok!Az lenne az egészséges ha zigóta korotokban elvesztitek!

(sarkasm off)

2013. dec. 31. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Csak akkor az ha saját magad annak gondolod,egyébként miért lenne az,a te életed más meg mondhat bármit.

Én 25 éves vagyok és érintetlen de ez csak egy életkor.

2013. dec. 31. 11:42
 17/18 anonim válasza:
Ez nem kor kérdése. Ahogyan járni sem mindenki 11 hónaposan tanul meg, minden embernek máskor van itt az ideje. Egyáltalán nem kell sürgetni, és az sem baj, ha vársz a nagy Ő.ig. Annál értékesebb leszel.
2014. jan. 3. 11:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez lenne a normális és helyes felfogás kedves utolsó.

Az a kérdés hogy veszi ez ki magát mind fiúknál mind lányoknál a mai világban.

2014. jan. 3. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!