Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszexelhettem volna?
A napokban atlėtát vettem fel, hajam belöve... nagyon nėztek a csajok... majd látom,hogy ül a padon egy szöke csak... ajjj.. nagyon jo csak... nagyon nėzett majd szėttette a lábát...olyan kis mini roha volt rajta,szoval kint volt minden.... de nem mertem köszönni se neki...
Lehet, hogy megkurhattam volna?
16F
Milyen idöben?
Ez pár napja volt,amikor mėg meleg volt ės igen atlėtában;)
Azota,ha viszagondolok vėgem van... sosem merem mogszolitani a lányokat:/
A kérdésre válaszolva, elméletben valamennyi esélyed minden nőnél van, tehát a kérdésben szereplő lánynál is. Azonban,. hogy a problémádra, és ne a kérdésedre válaszoljak: Ha nem mész oda, akkor ez az esély szépen lemegy 0-ig.
Legyél bátrabb a nőkkel, és ha megtetszikegy lány, szólítsd le. Mit veszíthetsz? A tanulópénzt persze meg kell fizetni, az elsőnéhány alkalom kényelmetlen lesz, és lesznek elutasítások, de idővel hozzászoksz, és egyre könnyebb lesz.
Lehet neked akár milyen cuki pofikád, ha
1. Oda se mész a csajokhoz
2. Ha a csajok odajönnek hozzád annyit nem tudsz mondani, hogy bikkmakk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!