Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszexelhettem volna?

Figyelt kérdés

A napokban atlėtát vettem fel, hajam belöve... nagyon nėztek a csajok... majd látom,hogy ül a padon egy szöke csak... ajjj.. nagyon jo csak... nagyon nėzett majd szėttette a lábát...olyan kis mini roha volt rajta,szoval kint volt minden.... de nem mertem köszönni se neki...

Lehet, hogy megkurhattam volna?

16F

2014. máj. 16. 01:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet? Mert lehet mind csak véletlen :D
2014. máj. 16. 02:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Magamrol? Ha irsz üzit igen...
2014. máj. 16. 02:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak ledöbbent, hogy ilyen időben mit mászkálsz (és egyébként is) atlétában.
2014. máj. 16. 02:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Milyen idöben?

Ez pár napja volt,amikor mėg meleg volt ės igen atlėtában;)

Azota,ha viszagondolok vėgem van... sosem merem mogszolitani a lányokat:/

2014. máj. 16. 02:51
 5/11 Alterion válasza:
95%
Roma származású vagy?
2014. máj. 16. 02:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem :)
2014. máj. 16. 03:04
 7/11 anonim válasza:

A kérdésre válaszolva, elméletben valamennyi esélyed minden nőnél van, tehát a kérdésben szereplő lánynál is. Azonban,. hogy a problémádra, és ne a kérdésedre válaszoljak: Ha nem mész oda, akkor ez az esély szépen lemegy 0-ig.

Legyél bátrabb a nőkkel, és ha megtetszikegy lány, szólítsd le. Mit veszíthetsz? A tanulópénzt persze meg kell fizetni, az elsőnéhány alkalom kényelmetlen lesz, és lesznek elutasítások, de idővel hozzászoksz, és egyre könnyebb lesz.

2014. máj. 16. 06:47
 8/11 anonim ***** válasza:
apukám, nem a belőtt séróra és a trikóra buknak a csajok, hanem arra aki nem ijed be ha meg kell szólalni...
2014. máj. 16. 07:39
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as én ezt cáfolnám. Akárhány csajhoz mentem oda a többség lerondázott szóval... a szép fiúké a jövő, minél szebb kislányosabb a pofikád, annl több lánynak kellesz
2014. máj. 16. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet neked akár milyen cuki pofikád, ha

1. Oda se mész a csajokhoz

2. Ha a csajok odajönnek hozzád annyit nem tudsz mondani, hogy bikkmakk...

2014. máj. 16. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!