Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak a szüleim szót ejteni a szex-ről?
Az igazat megvallva 12 éves vagyok.
Szeretném megkérdezni az anyukámat hogy hogy születik a gyerek.
De mivel még nem ejtettek szót a szex témáról de én tudok róla, így egy picit kellemetlen nekem ezt megkérdezni.
Arra szeretnék választ kapni hogy hogy és mikor kérdezzem meg ezt a "hogy születik a gyerek?" Kérdést.
Vagy majd el fogják mondani valamikor? Még nem vagyok egész 12 éves majd nyáron leszek... lehet hogy akkorra tartogatják elmondani? Igazából egyáltalán nem kérdeztem semmi olyat ami a szex-el kapcsolatos...
Talán ha várok az segít? Meg találtam egy könyvet aminek az a címe hogy "mi történik velem?"
Mit tanácsoltok hogy hogyan és mikor kérjem meg őket hogy ezt vegyék meg nekem... mert nagyon érdekel...
Gyors volt :)
És a könyvvel mi legyen?
Azzal mit csináljak?
Köszi jó ötlet.
Tehát nem javaslod a megkérését hogy megveszik-e?
Nem nincs.
Az unokatesóm mondta el...
Mondta hogy kérdezzem meg erről a szüleim de miután mondta nagyon furcsálltam hogy az anya és az apa ilyet csináltak volna... ezt egyébként februárban mondta el...
Én először olyan 11 éves koromban kaptam az első felvilágosítás "morzsákat", amikor megjött először a menstruációm, utána innen-onnan szereztem információkat.
Majd olyan 14 évesen leültem anyával és mondtam neki, hogy viszonylag már sokat tudok a témával kapcsolatban (az internetnek hála olyan dolgokat is megtudtam, amiket nem akartam) de nem vagyok mindennel tisztában. Ezután rendesen elbeszélgettünk erről az elejétől a végéig.
Értem köszönöm, nagyon hasznosak a válaszaid :)
Akkor a legjobb szerintem az a legjobb ha várok 14 éves koromig és ha addig nincs róla szó akkor megkérdezem ahogy te is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!