Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem engednek a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engednek a szüleim semmit?

Figyelt kérdés

15 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel.Mindketten 16évesek vagyunk az én szüleim azt engedi , hogy eljöjjön hozzánk természetesen amikor ők is itthon vannak, elmenjek hozzájuk meg elmenjünk sétálni, cukrázdába stb. Na most az övéi is ezt engedik kb. csak azzal a különbséggel, hogy az anyukája azt mondta neki, hogy nemsoká együtt alhatunk..Ezért én is felhoztam,mert nemsoká elmegyünk valahova egy hétvégére és mondtam hogy vihetnénk őt is. A válasz: mi szeretjük őt de még kicsik vagytok..és hogy gondoltad h együtt alszol vele? mondom igen..a válasz ugyanaz...meg h az ő szülei véleményére is kíváncsiak lennének...

Én meglátásom: 16 évesek vagyunk 5hónap után lefeküdtünk..(persze titokba amikor nem voltak itthon)és nem igazán tettem még fel olyan kérdést se itt se magamba hogy terhes-e a barátnőm...mert tudunk gondolkozni és védekezni amit szerintem ők is gondolhatnának...

Mit csináljak,hogy engedékenyebbek legyenek? Vagy ti mit tennétek?

Normális válaszokat szeretnék! Köszönöm előre is.

2014. jan. 7. 21:32
 1/8 SullaFelix89 ***** válasza:
100%
Sajnos sohasem fognak megérteni téged, tegyél rájuk és éld a saját életed.
2014. jan. 7. 21:33
 2/8 anonim válasza:

Rendezzetek egy vacsorát, bulit a szülőknek.

Hozzátok fel ott a témát

2014. jan. 7. 21:34
 3/8 PearlDiver ***** válasza:

Gondolhatnák hogy tudtok védekezni?

Most akkor tudják hogy már lefeküdtetek, vagy nem?

Ha nem tudják, és nem is akarjátok az orrukra kötni, esetleg rá tudtok játszani arra, hogy apu-anyu, kérlek bízzatok már bennünk, a saját nevelésetekben. Ti ekkora korotokban nem ugyanezt akartátok?

Másik lehetőség, hogy tálaljátok nekik a helyzetet, megmondjátok nekik hogy akár tetszik, akár nem ti nemi életet éltek már és ha titkolóznotok kell, akkor az csak a gyerek-szülő kapcsolatnak tesz rosszat.

Én ekkora koromban amikor már szerettem volna együtt aludni az akkori barátnőmmel, néha titokban ott maradtam nála késő éjjelig, aztán átmentem a saját ágyamba. Kibírtam addig amíg el nem költöztem otthonról. Nem egy kellemes helyzet, de a szüleim tabunak tekintették ezt.

Abszolút személyes véleményem egyébként hogy 16 évesen nem kell szexelni, bőven ráérnétek még és legalább biztosan elkerülnétek, hogy egysíkú testi kapcsolattá silányuljon a szerelmetek. De ti tudjátok, mindenkinek a saját bőrén kell ezt megtapasztania. Én hiszek annak, aki azt mondja, nem kell rohanni, ennyi idősen is szűz vagyok, mégis nagyon boldog párkapcsolatban élek.

24F

2014. jan. 7. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Ne tudják ha elmondanánk abból hatalmas balhé lenne mind2 részről..korai vagy nem mi nagyon szeretjük egymást és csak 1 hónapba 1x van rá alkalmunk...máskor nem mer tdélelőtt iskola délután tanulás és mire oda jutnánk otthon van mindenki..így csak hétvégén ha elmennek valahova akkor tudjuk megoldani...
2014. jan. 7. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:

nálunk ez fordítva volt, én a 16odik szülinapom előtt vesztettem el fél év után, és utána csinálgattuk néha néha, majd egyszer csak lebuktunk..:D mosolyogtak bocsánatot kértek és becsukták az ajtó..:D utána még párszor felhozták baratsagosan a témát hogy mindenképp védekezzünk,meg anyám mondta hogy targyaljak apával mert ő ért ahhoz hogy kell egy nőt boldoggá tenni, erre persze nem került sor:DD(pedig tudhat valamit a fater) de a lényeg hogy az exem szüleinek viszont napi24 óraban hazudtunk éa egy éven keresztül még csak szóba se jöhetett hogy a házukba aludjak még másik szóbába se.

A te problémádra megoldás lehetne az ha:

kamuznál, azaz meggyözően bebeszélnéd nekik hogy ezt ő sem akarja és ez butaság...

. Avagy, leülsz velük és elmondod hogy elég érettnel érzed magad testileg, szellemileg és érzelmileg és hogy tudod hogyan kell biztonságosan csinálni.

Valamelyiket probáld ki:P

2014. jan. 7. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy már lefeküdtetek, és nincs min aggódni.
2014. jan. 8. 09:59
 7/8 A kérdező kommentje:
hát abból hatalmas balhé lenne...
2014. jan. 8. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
45%

Mivel a szüleid parancsolnak neked, így nem vagy még elég idős sok dologhoz. Bírom az ilyen kis taknyokat, akik azt hiszik már felnőttek meg érettek. Nem vagytok azok. Amíg pedig nem lesztek azok, el kell viselnetek hogy nem azt csináltok amit akartok, hanem azt amit kell.

Mit képzelnek vajon a mai gyerekek, ők számon kérik a szüleiket, de amikor a szüleik kérik számon őket, meg vannak sértődve.

2014. jan. 10. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!