Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok lécci tippet/linket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szandra124 kérdése:

Adnátok lécci tippet/linket?

Figyelt kérdés
Szóval..A szüleimnek nemsokára itt az évfordulója (15.) és gondoltam csinálok egy bontást (levetítem a régi képeiket zenére)és ehez kellene valami zene. adjatok tippet. tudom nem ide illő a kérdés :)

2014. máj. 14. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Rammstein - Pussy
2014. máj. 14. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Roxette-Listen to your heart, /én csináltam ilyen videót már, több zenét vágtam össze...időrendbe tettem a képeket, megismerkedés, együtt járás, házasság, az én születésem, és aztán az évek során készült sok közös kép, ahogy cseperedtem, és ahogy ők idősödtek...nekik ezt a 30. évfordulójukra készítettem, és a kisfilm végére egy kollázst csináltam, ami egy mostani meg egy régi esküvői kép összeállításából állt. A Roxette zenét az én születésem utáni képek alá vágtam be, amin meg csak ők vannak, az alá az ők kedvenc, romantikus zenéiket vágtam be...azt meg neked kell tudni, hogy annó "mit csíptek az öregek" :) Sok sikert hozzá! :)
2014. máj. 14. 20:42
 3/4 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ez olyan kis kedves dal, pont ilyen alkalmakra.

https://www.youtube.com/watch?v=YA49Fzes0Ek

2014. máj. 14. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
MichaelJackson-For all time:)
2014. máj. 14. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!