Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel csókolózol az x. randin, akkor már összejöttetek?
Ki hogy nézi...
Ha valaki randizik mondjuk 20-szor az első csókig, akkor ott a csók jelenti azt hogy "összejöttek" (járnak).
Ha már az első randin csókolóznak, akkor az kevesebbet jelent. Lehet hogy mind a két fél számára a csók csak egy természetes dolog ami a randival jár. Az ilyeneknél akkor elvileg az első szex lesz az a dolog ami összeboronálja a két félt.
Ez a logikusabb szemszög, de ezt mindenki máshogy látja.
Tudod mi a legegyszerűbb(?) ... finoman és egyben egyenesen rákérdezni.
"Ne érts félre kérlek... a nézeteltérések elkerülése végedt szeretnék kérdezni valamit."
... És már fel is teheted a nagy kérdést.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
Altorien
Nem :(. Én pl már többször is lefeküdtem a jelenlegi "barátommal", de még mindig nem érzem az összetartozást... :(
(és mielőtt leribiztek, vszínű jóval idősebb vagyok a kérdezőnél, és ez a dolog mostmár engem is bánt)
Össze akkor jöttetek, egyrészt ha kimondjátok, másrészt meg ha rendszeresen találkoztok, vagy legalábbis naponta kommunkikáltok, szeretitek egymást, foglalkoztok egymással, stb.
Akkor is egy k. vagy utolsó...
Első randin elcsattan az első csók és onnantól számítva együtt vagytok.
Randizni azzal mész el, akivel össze akarsz jönni. Ha jól sikerül a randi akkor lesz csók és onnantól egy pár vagytok.
Az hogy itt riherongyok osszák az észt, az egy dolog.
#6! Nem ismersz, ne minősíts!! Nem első randin feküdtem le vele, meg nem is első csóknál! Minden esetre jó neked, hogy akivel megcsókoljátok egymást, abból garantáltan évekig tartó szerelem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!