Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az a pasi, aki vibrátort vesz a nőjének?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 21:40
1/12 anonim válasza:
El tudok képzelni olyan élethelyzetet, h. a válasz igen.
2/12 A kérdező kommentje:
Például?
2014. máj. 13. 21:43
3/12 anonim válasza:
Igen. Távkapcsolatnál például inkább azt használja mint, hogy mondjuk más elégítse ki.
4/12 anonim válasza:
első
Pl. ha fel akarja pezsdíteni a szexuális életüket, v. ha ritkán látják egymást stb.
5/12 anonim válasza:
A pasim vett nekem, pedig együtt élünk és teljesen normális, különben nem jöttem volna vele össze.
6/12 anonim válasza:
Igen az, miért ne lenne? Hol élünk, a sötét középkorban? Aki ennyit sem visel al az már tényleg prűd, ez nem valami hatalmas perverzség.
7/12 anonim válasza:
Szerintem is simán belefér. Akár az is,hogy vibrátorral is izgassa többször az orgazmusig,ha a farka nem bírja sokáig. 23/l
8/12 anonim válasza:
én műpuncit kaptam egy bilincsel egyszerre. Hogy mi az összefüggés ezek közül nem tudom.
Azt mondta az akkori barátnőm hogy csak vele csalhatom meg. Mármint a műpuncival.. + felajánlotta hogy a későbbiekben a teljes kollekciót megkapom :D (ajak+anál)
Mindezt azért mert azt mondtam neki hogy nincs bajom azzal hogy 2-3 naponta van szex, csak nekem kevés. És hát mondtam neki hogy reggel feláll este feláll ez így nem állapot, muszáj elhárítanom a problémám a kezemmel :D
Gondolom félt attól hogy előbb utóbb kisértésbe esek.
9/12 anonim válasza:
Szerintem ja, mert mindenki maszturbál szex mellett.
És nem árt ha van. Meg szerintem kedves dolog, szóval igen.
Persze ha olyan a kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!