Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehetett spermás a huga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetett spermás a huga ágya?

Figyelt kérdés
feltett itt valaki egy kérdést, konkrétan hogy hogyan szedje ki a spermát a huga ágyából. mivel ennél trágárabban fejezte ki magát és nem is jó kategóriába, törölték a kérdést. megkérdeztem hogy miért lett spermás a huga ágya de mire válaszolhatott volna már törölték. ezért kérdezem tőletek hogy szerintetek miért? gondoltam arra hogy ott szexelt a barátnőjével vagy épp ott végzett önkielégítést nem tudom. szerintetek? lehet csak nekem van élénk fantáziám de ha a hugára gondolva csinálta a srác az ágyában az elég beteges, de mégha csak a barátnőjével is csinálták ott hát..az sem szép dolog más ágyát összeizzadni:D de lehet hogy valami más lehetőség is van azért kérdezlek titeket ha már konkrétan a kérdezőtől nem tudtam megkérdezni
2009. dec. 27. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
na ha meg hugával csinálta na az milyen beteges.Persze ez nem valószínű,de mostanában mi nem történhet meg?
2009. dec. 27. 22:29
 2/9 A kérdező kommentje:
naja végülis
2009. dec. 27. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Van pár lehetőség:

1. A huga pasijától származik

2. A kérdező a huga ágyában önkielégít /vagy a hugára, vagy másra/

3. A kérdező lefeküdt a huga ágyában a bnőjével és azért spermás.

4. A kérdező lefeküdt a hugával, ami télleg elég durva lenne...

5. Anyuci és apuci szeretkeztek, a huga ágyában, és mikor a kérdező benyitott rájuk véletlenül apuci az ágyra spriccelt és mondták neki, hogy ez az ő hibája, ő takarítsa le..

6. A huga folyamatosan a kutyájukkal közösül, aki nem nagyon tudja, hogy hova lőjjön és ezért lett olyan az ágy.

A hugica nem ért a tisztításhoz, ezért a bátyótól kért segítséget.

2009. dec. 27. 22:41
 4/9 A kérdező kommentje:
at hiszem a hugával való ... kizárva mert mintha épp azért akarta volna kiszedni a spermafoltot hogy a hugi ne vegye észre de nem vagyok benne biztos
2009. dec. 27. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

esetleg kiöntötte a spermás üveget ( xD )

de sztem a kérdező szerint iki ha a saját ágyára kérdez rá ezért a hugára kente...

2009. dec. 27. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:

ciki akart lenni ... ÉS nem akarta hogy kiröhögjé

előő vok..

2009. dec. 27. 22:46
 7/9 A kérdező kommentje:
kétlem:)
2009. dec. 27. 22:49
 8/9 Lóbébi ***** válasza:
Ez az egész nagyon beteges ,nem csoda ha törölték a kérdést!
2010. aug. 23. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
én is önkielégitettem a hugom ágyán,de az nem lett spermás
2010. aug. 23. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!