Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a kádban csináltuk és félig belém élvezett utána bele tusoltam meleg vízzel, lehetséges, hogy így is teherbe esek?
A hülye is tudja... :D neked pedig a szövegértéssel vannak problémáid?!? Segítek: A kérdés a tusoló "módszerről" szól.
Mekkora kérdést?? Itt az ír akinek kedve van hozzá, nekem pedig kedvem támadt véleményeket olvasni, vajon most teherbe esek e ... míg nem veszek tesztet. Itt is segítek: a válaszomban szerepel, hogy már tervezzük, de ha xy meg lenne előtte, úgy jobb lenne. Nem hiszem, hogy ezzel csak én vagyok így. Igen 16 évesen szerelembe estem (itt sem hiszem, hogy kivétel vagyok és nem csak a mostani generációban még mielőtt ezzel érvelnél) és azóta is együtt vagyunk és szeretjük egymást. Egyébként lehetséges igen, hogy elvégezzem a tanulmányaimat, tartós kapcsolatban. hehe
Azért ez vicces, milyen "jó" indulatúak egyesek..
:DDD
Miért mit gondoltál, kimosod magadból, azt kész??? Na akkor kivel is van a gond?:D
Hányszor ismételjem meg, ezt hallottam nem egy embertől.
Ha ki próbálom azzal semmit nem veszítek. Gond mindenkinél van egyébként, nálad a szövegértés nálam pedig, ez a tusolós sztori pl.... :D
Ja egyébként ki írta, hogy mikor feküdtem le vele?? :DD
16 évesen pedig szoktak párkapcsolatot létesíteni most is és régen is ez biztos. Sőt büszke rám az Édesanyám, hogy 8 éve tart a kapcsolatunk és szeretjük egymást...
De tudod, magad szemében még a gerendát sem veszed észre.
Na ítélkezz már rólam néhány mondat alapján :D
Még mindig nem értem, milyen szövegértésről beszélsz, de nem is áll szándékomban értelmetlen vitákba bonyolódni. Kimosni magadból nem bírod, ezt mások is megmondták. Tévhitek vannak, ez is egy ilyen. De hogy ennyi idősen ezt elhidd, és azt mondd magadról, hogy nem vagy tájékozott szex terén, azért az egy kicsit meredek.
Ne érts félre, nem ítéllek el!!
Én lettem elítélve, mert nem vagyok tájékozódott szexuális téren... Na mindegy is. További szép napot! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!