Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy meleg vagyok?
Valamiért felizgatnak a női ruhák, egyszer ki is próbáltam, felvettem melltartót, szoknyát meg minden női ruhát. Egyáltalán NEM gondolkozok azon hogy férfivel... csakis nővel.
15/F
Kérlek küldj nekem üzenetet!!!!! Engem is izgatnak a női ruhás cuccok. Jó tudni h nem vok egyedül vele. Amúgy nem hiszem h ezért meleg lennél. Én se érzem annak magam. Pont ma volt egy kérdés erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__14..
Gyakori dolog ez! Dobj üzit!
Utolsó hozzászóló: Nem vagy meleg, de egy női ruhába vonagló kissráccal akarsz üzeneteket váltani?..Elcsevegtek melyik melltartó a kényelmesebb?..
Kedves kérdező: Az, hogy felizgatnak a női ruhák nem baj, az hogy felveszed őket, már kicsit kínosabb.. Szerintem többet ne vegyél fel nőiruhadarabot és vessd bele magad a csajozásba.. Egy két hónap és remélhetőleg kinövöd ezt a furcsa hóbortot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!