Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a kádban csináltuk és félig belém élvezett utána bele tusoltam meleg vízzel, lehetséges, hogy így is teherbe esek?
A vízzel csak elősegítetted a teherbe esést, azt a több millió spermiumot nem tudom hogy gondolhattad, hogy csak úgy ki lehet mosni. Az meg, hogy félig élvezett beléd, semmit nem jelent, akkor is terhes lehetsz, ha nem élvez beléd.
Jobban járnál, ha elmennétek esemény utáni tablettáért, mert elég esélyes a terhesség. Minél később mentek, annál kevesebb az esélye, hogy hat.
Aztán ha nem jön meg, akkor csinálni kell egy terhességi tesztet.
Nem vagyunk ebben túl tájékozódottak, de ettől még nem kell hülyézni.. Igazából tervben van már a kisbaba :)) 8 éve vagyunk együtt és 24 vagyok.
Azért is tettem fel a kérdést, mert "titkon" reménykedtem ezekben a "pozitív" válaszokban (főleg, hogy pco szindromával diagnosztizáltak). Csak, még jó lett volna, ha a kicsi előtt meg lesz a jogsim és teljesen át építjük a házat. Még fél max egy évig akartunk csak várni.
Utolsó válaszolóknak nagyon köszönöm!! :)
Félévente kiadom itt magamból, és most megint eljött a pillanat. Nem értem. Mert oké, hogy több ezer kérdés van arról, hogy "mennyi az esélye, szerintetek mi lesz, ha ez így meg úgy volt", mert az iskolákban nem térnek ki a részletekre, bevisznek egy banán-koton kombót, aztán le van tudva a felvilágosítás.
De ez, hogy alapjáraton az a kérdés, hogy "ha a pasim belém élvezett teherbe eshetek-e", ez elszomorító, felháborító, és nem is értem, hogy hogyan történhet meg. Nincs ezeknek a gyerekeknek anyjuk, apjuk, tanáraik, akik felvilágosítsák őket? Ki és hol rontja ezt el, hogy egy kislánynak el kelljen jutnia az abortuszig, hogy felfogja, hogy hogyan készül a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!