Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha magányosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, ha magányosnak érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Minden jó az életemben, szuper családom van, barátaim, egymás után sikerülnek a vizsgáim, de a magánéletem egyenlő a nullával.

Sok fiút elküldtem, eddig azzal áltattam magam, hogy a tanulás miatt, de annyira jó lenne valakivel megosztani mindent, aki átölelne, aki szeretne. Nem itt akarok társat találni, csak érdeklődöm, hogy ti hogyan viselitek, ha rátok tör a magány érzése....

19/l

2014. máj. 8. 22:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"szuper családom van, barátaim"

Akkor sírjál nekik.

2014. máj. 8. 22:54
 12/25 A kérdező kommentje:

Egyébként nagyon vidám lány vagyok, csak néha tör rám ez az érzés...

hogy miért küldtem el őket? Naivan várom az igazit :)

2014. máj. 8. 22:56
 13/25 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy időszak, hogy semmi sem jó, de elmúlt és akkor amugy is elég szerencsétlen voltam.

Most ha kedvetlen vagyok, akkor facen ráírok 6ra valami hülyeséggel és gyors elmúlik a magány érzet. A sorozatok meg zenehallgatás tényleg jó erre.

2014. máj. 8. 22:57
 14/25 anonim ***** válasza:
várhatod, de elárulom hogy senki nem tökéletes
2014. máj. 8. 22:58
 15/25 anonim ***** válasza:
Akkor naivan írj rám, mert én vagyok a te embered! :)
2014. máj. 8. 22:58
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor várd! Csak nehogy megbánd, amikor leszel 40 éves és még mindig várod. Na ez itt a probléma sok embernél. Kire vársz? Szőke hercegre, fehér lovon? Hát arra várhatsz...Nagy válogatós lehetsz, ez nagy baj.
2014. máj. 8. 22:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Tudod, senki sem lehet tökéletes. Nekem például nincsenek hibáim.
2014. máj. 8. 23:00
 18/25 A kérdező kommentje:

Igazából tisztában vagyok a hibáimmal, túl sokat követelek magamtól és másoktól is, ismeretleneknek eléggé nehezen nyílok meg...

hogy miért nem a barátaimnak " sírok""? Nagyon jól esett leírni anonim módon ezt a pár sort, a barataim körében én vagyok a tipikus vezető, aki összetartja a csapatot, nem szeretek gyengének tűnni :(

2014. máj. 8. 23:03
 19/25 A kérdező kommentje:
És köszönöm az összes választ! :)
2014. máj. 8. 23:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél gyengének tűnni, hogyan vállalod majd fel az érzelmeidet gyengébb napjaidon a pasid előtt? Ott is színészkedsz majd? Vagy esetleg a szexben is, hogy neki jó legyen? Érted...
2014. máj. 8. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!