Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha magányosnak érzitek magatokat?
Minden jó az életemben, szuper családom van, barátaim, egymás után sikerülnek a vizsgáim, de a magánéletem egyenlő a nullával.
Sok fiút elküldtem, eddig azzal áltattam magam, hogy a tanulás miatt, de annyira jó lenne valakivel megosztani mindent, aki átölelne, aki szeretne. Nem itt akarok társat találni, csak érdeklődöm, hogy ti hogyan viselitek, ha rátok tör a magány érzése....
19/l
"szuper családom van, barátaim"
Akkor sírjál nekik.
Egyébként nagyon vidám lány vagyok, csak néha tör rám ez az érzés...
hogy miért küldtem el őket? Naivan várom az igazit :)
Nekem is volt egy időszak, hogy semmi sem jó, de elmúlt és akkor amugy is elég szerencsétlen voltam.
Most ha kedvetlen vagyok, akkor facen ráírok 6ra valami hülyeséggel és gyors elmúlik a magány érzet. A sorozatok meg zenehallgatás tényleg jó erre.
Igazából tisztában vagyok a hibáimmal, túl sokat követelek magamtól és másoktól is, ismeretleneknek eléggé nehezen nyílok meg...
hogy miért nem a barátaimnak " sírok""? Nagyon jól esett leírni anonim módon ezt a pár sort, a barataim körében én vagyok a tipikus vezető, aki összetartja a csapatot, nem szeretek gyengének tűnni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!