Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nagyon irigylem azokat, akik lánynak születtek ebben a korban?
Nem, nem normális. Én is rettenetesen ocsmány férfi vagyok, és még csak szóba sem állnak velem a nők, de amit gondolsz az nem fér bele a normális fogalomkörébe.
3: Neked csak itt külön megjegyzem, hogy kíváncsi lennék te hogy éreznéd magad ha csak folyamatos visszautasításokat kapnál semmi pozitív jel nélkül.
Kérdező ennyire már ne legyél ingerszegény életű....
Javíts a külsődön,ha nem tetszik.
ez hülyeség, én meg azokat irigylem, akik benne vannak a világ 100 leggazdagabbjai között...
őket inkább megérné irigyelni, pedig csak jókor születtek jó helyre...
Viszont... A mai csodálatos tudomány, már nőt tudna belőled faragni! Hormonokat szedsz majd és átalakító műtétek árán, de ugyanolyan nővé tudsz válni, mint bárki és senki nem mondja majd meg a különbséget!
Kivéve, hogy nem tudsz majd gyereket szülni.
Ja és ne feledd:
-Főzz!
-Moss!
-Takaríts!
-Hagyd, hogy egy pénisz ki be járkáljon benned! Vagy a torkodban!
De még ha romantikus lélek lenne én férfiként akkor sem merném elképzelni, hogy egy férfi úgy érjen hozzám. Te meg férfiként erről fantáziálsz, hogy omlana utánad 100 férfi :D:D
Hát gondolom h jelenleg (még) férfiként nincs túl nagy melled.
Na azt a keveset tedd ki és élvezd a nyálcsorgást.
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!