Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes dolog letörölni az exemet facebookról?
Alapvetően gáznak tartom, ha valaki a facebook alapján ítél, meg az alapján éli az életét.
Én is megkaptam exemtől, hogy nem érti miért töröltem, attól még ismerősök vagyunk, satöbbi...de ez akkora blama szöveg. Ismerősök vagyunk facebookon, de a való életben meg a büdös életben nem látjuk egymást, akkor minek legyen fent? :D
Meg alapvetően, aki facebookon szakít, az ne papoljon már ilyenekről.
Lehet azt mondani hogy éretlen viselkedés, de szerintem sokkal gázabb az, mikor a másik fél nekiáll smárolós képekkel teleszemetelni a facebookot, meg a képedbe tolni hogy jajj de boldog vagyok nélküled.
Meg szerintem különösebben értelmesen beszélni sem fogunk, meg egyáltalán minek bájcsevegni szakítás után.
Már miért lenne gyerekes? Hiszen megszakadt a kapcsolat és egy ideig jobb is, ha nem szakít fel sebeket, hogy látod, miket rak ki.
Inkább az a gyerekes, hogy valakinek mindenki a Facebook ismerőse, aki él és mozog.
Nekem Facebook-on azok az ismerőseim, akikkel ott tartani is akarom a kapcsolatot, én is kitöröltem azt az exemet, akivel nem akarom. Nekem nem státuszkérdés, hogy minél több ismerősöm legyen. Ha neked sem az, akkor nyugodtan töröld, inkább érett gondolkodásra vall ilyen esetben.
OFF
akkor mivan ha ex de még jóba vannak na akkor mivan ?
Természetesen ha barátok maradtak, miért ne maradhatnának ismerősök is?
De ez a "egyszerűen idegesít, ha kiír valamit, látom, hogy miket lájkol, stb.. egyszerűen nem bírom nézni a pofáját" nem egészen ez a kategória.
Szerintem akinek idegesítenek a kiírásai, akinek nem bírom nézni a pofáját, annak semmi keresnivalója azok között, akikkel bármilyen közösségi oldalon tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!