Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öltözködjek én is kirívóan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öltözködjek én is kirívóan, és legyek cicababa, hogy észrevegyenek a férfiak? 20L

Figyelt kérdés
Természetes lány vagyok, természetes kisugárzással. Sokak szerint szép, értelmes, jó fej. Én megvagyok elégedve magammal. Szinte nem is sminkelem magam, diszkréten, mégis nőiesen öltözködöm. Mindezek ellenére elnyomottnak érzem magam a kérdésben említett lányok mellett. Csak azt veszem észre, hogy a férfiak őket előbb észreveszik, előtérbe helyezik ezek alapján, ha egy lány magára ken egy rakat sminket, kirívó cuccokban mászkál, kiteszi a melleit, szolizik, festett haj, műkörmök, buta, befolyásolható. Nem arról van szó, hogy nekem nem udvarolnak fiúk, csak úgy jön le, mintha az ilyen lányoktól előbb akarnának valamit, mint a hozzám hasonlóktól. Kezd elmenni az önbizalmam, és olyan sokszor járt már a fejemben, hogy ahhoz, hogy legyen valakim, nekem is sminkelnem kéne magam, és ki kéne dobnom a csöcseimet?
2014. máj. 6. 19:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mert ők nem szidják fröcsögve a tőlük eltérően öltözködő nőtársaikat és próbálják a nyakukba varrni a saját sikertelenségüket.
2014. máj. 6. 19:57
 12/23 anonim ***** válasza:
Valahogy éreztem, hogy egy ilyen jelentéktelen érvvel fogsz előállítani. Most már még jobban megerősítetted bennem azt, hogy nem csodálkozom, hogy neked az ilyen "nők" kellenek, sok sikert.
2014. máj. 6. 20:01
 13/23 anonim ***** válasza:

Ne csináld.

Én a természetes lányokat szeretem. Kimondottan taszít, ha valaki sokat sminkel, vagy úgy öltözködik, mint egy prosti. Nem szajhával akarok mutatkozni a baráti társaságomban, hanem nővel. Legyen csinos, de ne kirívó, lehessen vele beszélgetni, ne hisztizzen, és tudja, mi kell egy férfinek. Ezek az én elvárásaim. Ritka fajból vagyok ugyan, de vagyunk még néhányan, ilyesmit keress :)

2014. máj. 6. 20:05
 14/23 anonim ***** válasza:

"jelentéktelen érv"

Pedig így van. Akkor lett elegem a "normális" lányokból amikor néhányan első látásra ler**cozták és értéktelen libának minősítették a barátnőmet aki az orvosin tanul jó eredményekkel, gondoskodik a beteg anyjáról és én voltam a 2. férfi az életében

A legtöbb magát normálisnak tartó lány kiváló abban,hogy irigykedjen, a nála szebbeket,kelendőbbeket és a férfiakat hibáztassa,külső alapján ítéljen,magában viszont meg nem találná a hibát...ahogy te és a kérdező is teszitek.

Üdv

2014. máj. 6. 20:16
 15/23 anonim ***** válasza:

Annak idején én is természetes lány voltam, alig sminkeltem magam, nem öltöztem feltűnően, kedves, de visszahúzódó voltam és a kutyának sem kellettem. Később változtattam a stílusomon, szexisen, kihívóan öltöztem, harsányan röhögtem és láss csodát, nem egészen egy év múlva már sok pasi úgy belém volt habarodva, hogy csak néztem és nem az izomagyú, buta, nagyképű srácok.

Akárki, akármit is ír itt, bele kell nyugodnunk, hogy az emberek nagy százaléka (legyenek nők, vagy férfiak), a feltűnő külsejű és viselkedésű más neműeket részesítik előnyben. Persze kivételek mindig vannak, akinek nem inge...

2014. máj. 6. 20:17
 16/23 anonim ***** válasza:

Minő borzasztó kálvária,bocsánatot kérek minden férfitársam nevében!

Természetesen te sem gondolkodnál el hogy a külsőn kívül másban is lehet a hiba..m

2014. máj. 6. 20:20
 17/23 A kérdező kommentje:

14-es: én megértelek, nyilván vannak kivételek, de azért valljuk be, hogy az ilyen lányok nagy részére nem ez jellemző, hogy orvosin tanul stb stb... a kérdésben le is írtam, hogy "buta, befolyásolható". Szóval én nem egészében az olyan lányokra akartam ezzel utalni, mint a te barátnőd.

Egyébként megcsináltam, mikor elmentünk barátokkal egy tök normális társaságba. Volt, mikor tök egyszerűen, mégis csinosan felöltöztem ezzel a "kevesebb, néha több" jeligével, és volt, mikor kirívóbban néztem ki. A viselkedésem egy és ugyan az volt mind a két estén. Mikor feltűnőbben lettem felöltözve, és sminkelve, sokkal többen jöttek oda hozzám -nem dugási szándékkal, mondom tök normális társaság volt- mint a másik estén.

2014. máj. 6. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány vagyok mint te, és hosszú idők óta nincs barátom mert egyszerűen le se szarnak.:D De majd holnaptól a seggemet rázva fogok sétálni és csücsörítek közben.:)
2014. máj. 6. 20:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Komolyan röhejes a hozzáállásotok.

Az utolsó kommentelő se gondolkodik el azon hogy miért nem tudja magára felhívni egy normális férfi figyelmét sem,ez nálatok kimerül a külsőben...

Nektek is jobban tetszik X. Józsi hja egyszerű famerpóló és félkopasz fej helyett feszes inget,stílusos hajat és jól szabott nadrágot visel.

2014. máj. 6. 20:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Legalább az alakod jó ? :)
2014. máj. 6. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!