Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van anya táskájában óvszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van anya táskájában óvszer?

Figyelt kérdés

Apukám több,mint 2 éve elhunyt. Anya dolgozik napi 8 órát,és általában időben jön haza, egyáltalán nem tudok arról,hogy valakivel viszonya lenne.Viszont ma mikor ki akartam venni valamit a táskájából, egy eldugott zsebben egy zacskóban volt egy db lila durex.

Nem tudom hogyan kérdezzek rá. Gondolni sem merek arra,hogy egy férfivel leszokott feküdni.Mit csináljak? Ő 39 éves nő én 17 L

Múltkor meg épp ő volt kiakadva,mikor nálam talált egyet, és kérdőrevont,hogy mióta csinálom a barátommal...

2014. máj. 6. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jajj, ne már, mint a múltkori fogamzásgátlós kérdés...

Azért van a táskájában óvszer, mert ha alkalmi kapcsolata akad, akkor nem akar semmilyen fertőzést összeszedni. Bizonyára azért is nem mutatja be neked a férfit, mert vagy nem egyről van szó, vagy pedig egyáltalán nem komoly. Amúgy meg gondolj bele, te elmesélnéd a lányodnak anyaként, hogy "hú, kislányom, olyan jó pasit szedtem ma össze"?

2014. máj. 6. 16:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Ott kezdjük, hogy én nem feküdnék le akárkivel 'alkalmakként'...
2014. máj. 6. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Példát szeretne mutatni neked :-D
2014. máj. 6. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy 39 éves egyedülálló nőnek már más szexuális igényei lehetnek mint neked. Azon kívül egy anya nem feltétlenül akar komplikációkat, családi bonyodalmakat, "új apukát" egy kamaszlánynak....viszont joga van hozzá, hogy jól érezze magát és ez nem rád tartozik. Majd akkor mondja el, ha komolyra fordul. És azt se felejtsd, hogy az ő korában a pasik már nem szoktak sokat romantikázni, tehát lehet, hogy még nem ismerte ki az illetőt.

Nehogy már 17 évesen te ítélj el egy felnőtt nőt, csak mert akad az életében valami kis öröm ami nem jár életre szóló kötöttségekkel....

Én 37 éves vagyok. Egész életemben egyetlen férfi volt, a férjem. Most elváltam és itt maradtam kisgyerekkel. Tudod, ha jönne valami kellemes kapcsolat, lehet, hogy most nem hagynám ki. Viszont nem fogom azonnal hazavinni bemutatni a kislányomnak. Ez ilyen egyszerű. Ettől még nem érzem magam rossz nőnek.

2014. máj. 6. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!