Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség? Nem bírom tovább.
Azonnal hagyd ott a barátod, mindenkinek igy lesz a legjobb, hidd el! Menj el valami gyönyörű szép helyre, a hegyek köze, lényeg, h nyugalom legyen es semmi zavaró tényező es gondolkozz el az életeden.
Sok sikert! :)
Én amikor nagyon szarul vagyok, pattogatok magamnak egy adag kukoricát, kitöltök fél liter gyümilevet és elvonulok valami jó kis romantikus tiniszenny film társaságában... Vagy beülök a könyvtárba és újraolvasom Meg Cabot könyveit...
Bár nem írtad, hány éves vagy, de gondolom 18 körül... Ez esetben esetleg próbálj a tenulásra koncentrálni, ahelyett, h ilyeneken járatnád az agyad, h mi mennyire rossz...
A barátod is olyan amilyen, ha képes ilyeneket terjeszteni rólad... Te meg hagyod... Én a helyedben úgy kiosztottam volna, majd min. 1-2 hónapig nem beszéltem volna vele, hogy máskor meggondolja mit mond, meg mit enged meg az anyjának... Szerintem is tényleg jobb, hogy külön vagytok. Pár hónap múlva jobb lesz... ;)
Ha valakit szeretek, nem kúvázom le. Jobbat érdemelsz.
Hosszabb távon csak rosszabb lesz. Nehogy már az anyós uralkodjon. Szép kis család. Addig menj el, míg elmehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!