Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenruhások miért "Szexik"?
Fogalmam sincs, ezt nem tudom megmagyarázni. De nekem is nagyon bejönnek az egyenruhások. Miért? A fiúknak meg bejönnek általában a szexi ápolónénik, a rendőrnők, stb..persze ha megvannak hozzá az adottságok. Ti megtudjátok magyarázni?:)
21/L
szerintem nem sexy valaki attól hogy egyenruhás
de volt már olyan hogy egyik barátomat aki jól is néz ki megláttam ünneplőbe,öltönybe és aaaaaa csorgott a nyálam :o :D
17L
21/F
Amúgy egyszerű a válasz. Régebben, hosszú ideig egyenruhát a katonák hordtak, akik edzett, bátor, stb... férfiak voltak. Tehát nyugodt szívvel mondhatni h a legjobbak. (Ugyanez vonatkozik az arcszőrzetre is)
Amúgy tényleg szexik. Én a tűzoltókat bírom nagyon.
Hogy miért? Örök rejtély :D
köszi nektek (mármint aki normálisan írt)
Persze a válaszokat várom még!
Am fogalmam sincs :) de nekem is nagyon bejönnek az egyenruhások: rendőrök,katonák,tűzoltók,őrök. valamiért vonzóak. de a pasik is beindulnak az egyenruhás csajoktól. Tapasztalat,mert én is az vagyok :P
Szép napot nektek! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!