Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok! Mit viseltek, ha szexik akartok lenni?
Elsősorban az érdekelne, hogy a vastagabb combot hogy lehet valamennyire elfedni.
De egyébként egészen a fehérneműtől kezdve.
rengeteg csinos ruha van amivel karcsúsodni lehet,mégis csinos.
Ha látnák rólad egy képet segíteni tudnák.
/tanuló stylist/
szia
én nem vagyok vm vékony csajszi..
nekem azt szokták mondani h nagy a fenekem deh közben a fiúk egyfolytában azt mondják h jo a segged stb.. mondásokat rá..
nem foglalkozom vele..
a combom is vastag kicsit ezzel sem foglalkozom
szoknya javasoltabb sztm egy egyenes vágású
hasam is van. nem mondom h nagyon kövér vagyok de van rajtam fölösleg engem nagyon zavar egyépként. 14/L
pár hónappal ezelőtt 60 at ütöttem most elkezdtem fogyózni pár hete már 6 kilót leadtam
azt mondják ez ideális 152 cm vok nemtudom de így is van rajtam fölösleg eléggé
sztm aki szeret annak úgyis úgy tetszel ahogy vagy
persze a csinos csajokat mindígis megfogják figyelni ez a véleményem..
csontkollekció nem akarok lenni te se akarj! a pasiknak nem az kell h ne tudjon mit fogni rajtad.. persze sok fölösleg sem kellő
leginkább kockás abroszt ;)
szerintem a bővebb naci tökéletesen eltakarja, ha én felszedek néhány kilót akkor általában bővebb szabású, buggyos nadrágokat hordok,azalatt nem látszik hogy mekkora a combom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!