Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lennék bunkó ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lennék bunkó ezért a visszaszólásért?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell előzménynek hogy sokáig kimaradt a sport az életemből,kövérkés voltam de aztán elkezdtem küzdősportra,kondiba jarni és a nagy nullából lett egy atlagnal sportosabb testem.

Na de elmentünk haverommal és 2 csajjal uszodába.Az egyik csaj amikor meglatott fürdőgatyában megjegyezte hogy azért még kéne izmosodnom.Én meg visszaszóltam hogy nézzen mar magára mielőtt leszól..ezen jól megsértődött.

Ez a csaj nem sportol,heti 2x lejar arra a táncra amit én szórakozásból csinalok,van rajta par kiló felesleg csak a genetika és a fiatalsag rendezte úgy hogy jól oszlik el rajta és nem hízik tovább.Az én testemben viszont nagyon sok,sokszor fájdalmas munka van.

De most komolyan elhívom,kérdezés nélkül és jog nélkül lekritizálja a testem és még ő sértődik meg?

18/F

2014. máj. 4. 15:49
1 2
 11/19 anonim válasza:
ugyan már kérdező.. miért kell ilyen gyerekes "vitákban" részt venni? h na most beszóltál nekem akkor én visszaszólok neked egy hatalmasat. röhej.. ha adsz az olyanok véleményére és leállsz velük szócsatázni akkor vmennyire elismered az igazukat. ha tudod h te ku.rva nagy dolgot hoztál ki magadból és lefogytál akkor mit érdekel más véleménye? nekem pl bőven elég az h ha tudom magamról ezt meg azt és ha másnak más a véleménye arról akkor csak jót nevetek rajta h mondjad csak.. aztán fülemen be fülemen ki.
2014. máj. 4. 16:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Egy darabig lehet tartani amit mondasz, de van egy hatar ahol mar ki kell állnom magamért.
2014. máj. 4. 16:15
 13/19 anonim válasza:
és neked ez a határ kimerül abban h (gondolom) egyszer beszólt neked ez a csaj? te aztán bírod a kritikát
2014. máj. 4. 16:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Az ésszerű,megalapozott építő kritikát szívesen fogadom.

Egy minden alapot nélkülöző,a masik lefikazásan alapulót mar nem.

Nem hinném hogy túlságosan férfias az aki mosolyogva fogadja,ha egy nő leszólja. (Nő...lany)

2014. máj. 4. 16:20
 15/19 anonim válasza:
én meg még mindig azt mondom h nem kéne ezt ennyire a szívedre venned. meg egyáltalán ezt minek írtad ide ki? akartál talán vmit ettől a lánytól és most csalódtál benne? nem is értem mit vagy így felháborodva.. menj le fuss egyet azt add ki magadból a feszkót ha ennyire megviselt
2014. máj. 4. 16:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem csak kíváncsi vagyok miért sértődött meg,mit érez ilyenkor egy lány.
2014. máj. 4. 16:28
 17/19 anonim válasza:
hát ilyenkor még egyet rugtok az önbizalmunkba. de ha erre voltál kíváncsi akk már az első válaszommal megkaptad a választ.. mondom h mi erre nagyon érzékenyek vagyunk, az alakunkra és akármilyen bombán is nézünk ki sose leszünk megelégedve magunkkal.
2014. máj. 4. 16:31
 18/19 A kérdező kommentje:

Mi az hogy " még egyet" rúgok bele? Én egy rossz szót nem mondtam rá addig.

De még mindig nem értem hogy miért jogosítaná fel az " érzékenység" arra hogy alaptalanul kötekedjen és elvarja hogy örüljek neki..

Tudod amilyen az adjonisten olyan lesz a fogadjistan.

2014. máj. 4. 17:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen a nők érzékenyek erre?????? Tényleg??? És vissza fele ez nem így működik????? Nem gondoljátok Ti érzékeny Nők, hogy ez vissza fele is qva sértő?????? De most tényleg?????

Akkor kellene kritizálni, véleményt mondani kérdés nélkül, ha fel tudtok Ti is valami mutatni.

A srác edz, odateszi magát és leszólják. Meg egyáltalán, miért mond olyat az érzékeny Nő, ami neki is sértő lenne????? Hol az empátia Ti érzékeny Nők???? De tényleg????

Kérdező. Lehet, hogy nem volt a legbölcsebb lépés, mert le is lehetett volna nyelni, de vannak helyzetek, amikor nem lehet. Ez számodra ilyen volt.

Nem tudom milyen hangsúllyal tetted, de mosolyogva is le lehet oltani az ilyen embereket.

Bántott, visszaszóltál.

2014. máj. 4. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!