Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez attól függ, hogy bepróbálkozik, vagy attól hogy személyválogató lennék?
Az ismeretségeim, kapcsolataim ellenkező neműekkel (fiúkkal) általában úgy alakulnak, hogy hosszabb távon csak azokkal tudok elbeszélgetni akik jól néznek ki, mert sokszor tapasztaltam, hogy bár nem vagyok topmodell, de akik nekem nem tetszenek, vagy kifejezetten nem tetszenek, azok kezdenek el közeledni. Így általában the end az egész beszélgetésnek, holott előtte jóban voltunk.
Viszont ha az illető nem jön be mint "pasi" hanem értelmes és nagyobb tudással rendelkezik mint én, nem próbálkozik be, arra meg valahogy "felnézek" és tudok vele beszélgetni meg hülyülni. De nem értem hogy hogyan. Ennyire meghatározza a kapcsolatokat hogy ha bepróbálkozik az illető? Veletek is így van?
Szia
Nem vagy válogatós nekem úgy tűnik hogy inkább tudatos a hapsik terén vagy legalábbis van elképzelésed hogy milyen "típusok" jönnek be. Azt írtad hogy akik nem vagy, kifejezetten nem jönnek be azokat hamar rövidre zárod. Szerintem ebben semmi jele nincs annak hogy válogatós lennél normális ember nem jön össze olyannal akinél érzi hogy szikra sincs nem hogy gyújtóláng. Feltételezem ha olyan próbálkozott volna aki átmegy minden szűrődön akkor nem küldted volna el francba. Az hogy olyan fiúkkal barátkozol inkább akik értelmesek és nem próbálkoznak ez is érthető, az lenne furcsa ha koszos és bunkó hapikkal tennéd ugyanezt :D Én is szívesebben beszélek olyan csajokkal akiknek vannak önálló gondolataik( sajnos egyre kevesebben vannak), a kesha és miley klónokat én is elhajtom mint bába a magzatvizet. Röviden konklúzióként még annyit fűznék hozzá hogy ebben a világban nem biztos hogy benned van a hiba,ezt nem csak erre kérdésedre értve hanem úgy általában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!