Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha huszonéves koromra sem kellettem még egy férfinak sem, akkor csak lehet velem valami baj, nem?
Figyelt kérdés
Kizártnak tartom, hogy ez csak a véletlen műve...2014. máj. 4. 12:19
33/37 Bujdi92 válasza:
Technika órán általánosba hányas voltál ?
35/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, lány vagyok.
2014. máj. 17. 16:32
36/37 anonim válasza:
Én szerintem adj magadra egy kicsit többet. Több smink tönb fodrász kozmedtikus kéz làbgyanta bajusz gyanta, szemöldök szedès (festés). Ujjj ruhsatàr.. Stb.. Ne érdekelljen ha elsőnek nem jött összecpróbàlkozni kell vele továbbra is nem szabad geladmi.. Oke? :) Tesség adni magadra ès egy b nőddel elmentek buliba ès tessèk pasizni! :-* pusz.Dorina
37/37 A kérdező kommentje:
Sokat változtattam már a külsőmön, nem használt semmit.
2014. aug. 14. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!