Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha huszonéves koromra sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha huszonéves koromra sem kellettem még egy férfinak sem, akkor csak lehet velem valami baj, nem?

Figyelt kérdés
Kizártnak tartom, hogy ez csak a véletlen műve...
2014. máj. 4. 12:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Külsődről is írhatnál pár sort.
2014. máj. 4. 12:39
 12/37 A kérdező kommentje:
Alacsony vagyok, gebe, hosszú hajú, az arcom meg szerintem nem valami szép.
2014. máj. 4. 12:42
 13/37 anonim ***** válasza:
Képet tudsz küldeni magadról?
2014. máj. 4. 12:43
 14/37 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet küldeni.
2014. máj. 4. 12:44
 15/37 anonim ***** válasza:
Fontos hogy tanult legyen a férfi?
2014. máj. 4. 12:46
 16/37 anonim ***** válasza:
Rendben. :) Így a leírásod alapján igazából bármi lehet, a nem valami szép arc az egy elég tág intervallum. :) Nameg ha csak szerinted van így, lehet hogy csak az önbizalomhiány mondatja ezt veled.
2014. máj. 4. 12:48
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem fontos, hogy tanult legyen. Csak az a baj, hogy nagyon sokszor a férfiaknak van ezzel problémája, ahogy a környezetemben tapasztalom.
2014. máj. 4. 12:48
 18/37 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj meg más féle stílusban öltözködni / kinézni mint ami a jelenlegi stílusod. Akár egy nem megszokott hajviselet is dobhat a kinézeteden. A szoknya szerintem az örök nyertes dolog egy lányon, mert szoknyás lányokat mindenki szeret nézni, és ha megnéznek az önbizalmad is több lesz, csak próbálj meg nem arra figyelni, hogy ha szerinted csúnyák a lábaid :P Próbálj meg szépen és vonzóan öltözködni, kinézni és kevésbé erőlködni, hogy találj pasit magadnak, mert sose akkor jön amikor te akarod.
2014. máj. 4. 13:00
 19/37 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz?
2014. máj. 4. 13:00
 20/37 anonim ***** válasza:

Itt vagyok! :D Okos, jól szituált, vannak céljaim, lehet velem beszélgetni és persze hihetetlenül jóképű vagyok.

Tessék írni privátot, mert megharagszom.

2014. máj. 4. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!