Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha huszonéves koromra sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha huszonéves koromra sem kellettem még egy férfinak sem, akkor csak lehet velem valami baj, nem?

Figyelt kérdés
Kizártnak tartom, hogy ez csak a véletlen műve...
2014. máj. 4. 12:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Na figyelj! Ha itt teszel fel ilyen jellegű kérdést, akkor mindenki úgy veszi hogy ezt párkeresési célzattal teszed, de emellett nem raksz ki képet, nem mondasz magadról szinte semmit. Még azt sem hogy milyen szakon tanulsz, de elvárod hogy válaszoljunk egy olyan kérdésre, amihez téged kellene ismernünk. De mivel nem párkeresési célzattal teszed ezt, nem fog tudni senki megismerni, így nem tudunk válaszolni a kérdésre.
2014. máj. 4. 14:28
 22/37 A kérdező kommentje:
Orvosnak tanulok.
2014. máj. 4. 18:39
 23/37 anonim ***** válasza:
Te próbáltál már kezdeményezni neked tetsző férfiaknál?
2014. máj. 4. 18:50
 24/37 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de a tapasztalatok alapján többé inkább nem teszem.
2014. máj. 4. 19:05
 25/37 anonim ***** válasza:

Mármint egyszer-kétszer megpróbáltad, nem jött be, és úgy döntöttél soha többé újra

Anatómia (vagy más orvosis durvaság) vizsga meg szigó is mindig elsőre lett meg?

2014. máj. 4. 19:13
 26/37 A kérdező kommentje:

Nem, küzdöttem, reménykedtem, majd azért reménykedtem, hogy hátha legalább nem nevetnek ki a hátam mögött.

Vizsgák sem mindig mennek elsőre, de az más.

2014. máj. 4. 19:15
 27/37 anonim ***** válasza:
Az alapján amit itt láttam, túl hűvös vagy.
2014. máj. 4. 21:13
 28/37 anonim ***** válasza:
Komolyan kinevettek azért, mert ismerkedni próbáltál?
2014. máj. 4. 21:21
 29/37 A kérdező kommentje:
Hát körülbelül...
2014. máj. 5. 19:50
 30/37 anonim ***** válasza:
Na mesélj...
2014. máj. 5. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!