Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyukamnak hogy van baratom?
Pont ilyen helyzetben voltam én is ebben a korban. Ilyenkor kell szépen lassan leváljon egy lány az anyjától, ha igazi nő akar lenni, de van egy nagy DE: mindenképpen megfontolt legyél és ne menj bele olyasmibe, amit te őszintén nem szeretnél és egyelőre mindennek olvass utána alaposan, hogy milyen következményei lesznek.
Minden esetben használjatok óvszert, de azt is tudd, hogy testileg annyira még nem vagy érett az igazi szexre, max. pettingre.
Szia! Én úgy mondtam el anyumnak az első fiúmat, hogy 'Anya, szeretnék moziba menni, egy olyan sráccal aki tetszik nekem.' Vagy valami ilyesmit mondtam, ha nem is szó szerint ezt. Nekem anyukám nem mondogatta hogy nem lehet barátom, hanem ezt normálisabban kezelte. Mégis, annyira izgultam mikor ezt elmondtam neki. Tett fel pár kérdést vele kapcsolatban hogy honnan ismertem meg, hogy hívják, ilyen alap dolgok.
Van egy barátnőm akinek eléggé szigorú az apja, pl. még ha a barátnőihez is megy át, korán haza kell érnie. Neki is lett egy fiúja, elmondta az apjának, és ő is normálisan fogadta.
Szóval nyugi, anyud rá fog jönni hogy ez természetes, biztos neki is volt első fiúja, akit félt elmondania az ő anyukájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!