Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit csinálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit csinálnátok ha a medencében fürdőzés közben egy fiú "alátok nyúlna" és dörzsölgetné a kezével a nemi szerveteket?

Figyelt kérdés

szitu:

álltok a vízben, vagy beszélgettek, és a víz alatt sunyiban a kezével odanyúl, és finoman dörzsölgeti nektek a nunitok, ezt hogyan reagálnátok le az adott helyzetben?

Én megcsináltam egy lánnyal ma az élményfürdőbe, de csak azután mondom el mi lett a vége ha mindenki megválaszolta

2014. máj. 3. 19:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hiszitek vagy sem, de sok éve én is megcsináltam egy lányhavernak a Balatonban.

Ő semmi hirtelent nem reagált, de mikor abbahagytam, hátranyúlt és megsimogatta a fejem.

Meséld el, hogy neked mit reagált?

Idegen csajnak csináltad?

2014. máj. 3. 19:55
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nyilván megijednék, hiszen nem ismerem a srácot, ha ez mindez beszélgetés közben történne, jól képen rúgnám még a vízben.
2014. máj. 3. 19:57
 13/26 A kérdező kommentje:

annyit mondok itt, hogy teljesen idegen volt a csaj, és nem tudtam az eset előtt sem a nevét sem utána, viszont nem reagált sehogy, szinte, szerintem tetszett neki.

de csak azért mert beállt elém mikor ültem a medence szélénél és ahogy bámultam nagyon megtetszett a formás sgge, teste, és gondoltam msot meg kell markolnom a fenekét, de kicsit több történt, ennyi.

2014. máj. 3. 19:58
 14/26 anonim ***** válasza:
és honnan tudod kérdező, hogy mikor válaszolt mindenki? :D
2014. máj. 3. 19:59
 15/26 anonim ***** válasza:
Megijednék, elúsznék, felfognám, ököllel behúzok vagy a pasimért kiáltok. Velem jobban járnál :D
 16/26 A kérdező kommentje:
háttal állt előttem, zavart a nézelődésbe úgy figyeltem fel rá
 17/26 anonim ***** válasza:
48%

az "egy fiú" alatt egy ismeretlen személy értek, tehát, mivel idegen, reflexből kiverném a fogait.

:)))))

2014. máj. 3. 20:01
 18/26 anonim ***** válasza:

Miért nem kérted el a számát?

annyi előnyötök volna, hogy nem vesztek zsákbamacskát: te perverz vagy, ő meg szereti ha perverzkednek vele :)

2014. máj. 3. 20:03
 19/26 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy itt minden irigy fiú csajnak adja ki magát és írja, hogy így behúzna úgy fejen rúgna, vagy olyan lányok akik alá nem nyúlna soha senki, irigykednek, hogy nem alájuk nyúltál szerintem
2014. máj. 3. 20:09
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
#19! Nem, csak egy ép eszű ember nem olyan perverz, hogy önfeledten élvezi, ha egy vad idegen srác alányúl...Nyilván más körülmények között, a barátomtól imponáló és izgató is tudna lenni és élvezném. De a kettő merőben más...
2014. máj. 3. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!