Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borzasztóan vágyom már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan vágyom már egy párkapcsolatra. Sosem teljesülhet?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, aki igazából eddig mindenből kimaradt amiből csak lehetett, így a csajozásból is, nem volt barátnőm.

Tele voltam és vagyok félelemmel, nehezen oldódom fel, komplexusaim vannak.

Néha elkeseredetten nézem a boldog párokat, és arra gondolok hogy ez nekem miért nem adathat meg.

Az hogy valaki átöleljen, érezzem hogy szeret. Borzasztó érzés.

Csak azért mert vannak hibáim, pl nem kaptam nagy péniszt , nem találhatok egy kedves lányt?

Tudom, ez eléggé picsogósnak hangzik, talán az is. Bocsánat, de teljesen padlón vagyok.

2014. máj. 2. 23:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A peniszmeret miatt leszek elhajtva vagy mi miatt?
2014. máj. 3. 11:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Gondolkozz már, ahhoz, hogy valaki lássa a péniszed méretét, meg kell vele ismerkedned, el kell vele jutnod randira, jobb esetben a barátnőd lesz...akkor hidd el, hogy nem améreted fog számítani, hanem a kapcsolatotok.

Más: 20 évesen lassan kinősz abból, hogy a családodra fogd a sikertelenségedet. Igen, nekem is vannak/voltak problémáim a családban, pszichiátriai betegség, válás, közeli családtag bénulása, abúzus szülő, szóval érted... nehezen is jött össze a pártalálás, 20 évesen találtam egy srácot, akivel együtt tudtam lenni, lassan másfél éve boldogítjuk egymást.

Lehet, hogy úgy érzed, hogy a családod cseszted el az életed, de neked a feladatod, hogy rendbehozd. Ha állandóan azon kattogsz, hogy nem vagy szép, vagy nehezen oldódsz fel, vagy (szerinted) kicsi a péniszed, nem fog semmi változni.

Hidd el, hogy a lány, akivel végül összejössz, meg majd azon fog kattogni, hogy nem elég nagy a melle, túl nagy fenek, nem egyformák a nagyajkai, te meg majd azt mondod, hogy á ugyanmár nekem ez nem számít. Akkor neki miért számítana?

22/L

2014. máj. 3. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Aki meg abban leli örömét, hogy lehúz a saját kis keserűségébe, azt kerüld el messzire...
2014. máj. 3. 22:23
 14/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a 12-es és 13-as válaszolóknak is.

Engem ilyen mell, fenék, kisajkak nagyajkak probléma nem érdekel, azt akit szeretek úgy szeretem ahogy van.

Nem akarom a családra fogni, de elrontották annyi szent, szerencsére esetemben nem betegség okozta a problémát. Csak hogy igazából nem csinálhattam semmit, megkötötték a kezemet, nem mehettem sehova, így tulajdonképpen tapasztalatlan vagyok teljes mértékben. Most pedig azt sem tudom hogy kezdjek neki, de az ilyen pozitív kommentek azért segítenek.

Köszönöm szépen !

2014. máj. 3. 22:46
 15/20 anonim ***** válasza:

"azt akit szeretek úgy szeretem ahogy van"

A lányok sem ufók, ők is így éreznek a szeretett fiúval szemben:)

12 + 13-mas válaszoló

Én a helyedben elkezdenék valamit sportolni, vagy olyat tanulnék, ami mindig is érdekelt. Én utóbbival találtam rá a páromra.

2014. máj. 3. 22:49
 16/20 A kérdező kommentje:

Ezt megnyugtató tudni :)

Reménykedem benne hogy találok egy ilyen lányt :)

Nemrég kezdtem el sportolni, talán beválik ez is valamilyen módon.

2014. máj. 3. 22:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Valszinű sosem teljesülhet mert fiu vagy és igy sokal nehezebb
2014. jún. 10. 12:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismernélek, szimpatikusnak tűnsz. :)
2014. jún. 10. 12:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem több problémám is van ezzel:

"Néha elkeseredetten nézem a boldog párokat, és arra gondolok hogy ez nekem miért nem adathat meg. " - Ez nem rajtad kívülálló dolog, egy kapcsolatért tenni is kell, olyan mint ez egyetem, bekerülni se egyszerű de bennmaradni nehezebb (legalábbis a jobbakon). Ez nem vagy megadatik vagy nem, ha csak állsz és várod, hogy a szádba repüljön a sült galamb sokáig kell még várnod.

Ez a baromság a farokmérettel meg mi? Szerinted a lányok centivel járnak és mielőtt szóba állnának veled gyorsan lemérik? Ha ez gondot okoz az ismerkedésnél fejben van a hiba.

2014. jún. 10. 12:25
 20/20 A kérdező kommentje:

19-es válaszoló. Nyilvánvaló hogy nem rajtam kívülálló dolog és hogy tenni kell érte nekem is. De sok komoly csalódás után - ami nem a péniszméret miatt volt - elég nehéz mindig felállni és újrakezdeni. Mindig ezt teszem, mást nem is tudnék, de minden ilyen csalódás egy kicsit kiöl belőlem valamit.

A péniszméret meg úgy jön a dologhoz, hogy a fentieken túl ez még gátol is abban hogy bátrabb és kezdeményezőbb legyek, ennyi az egész...

2014. jún. 10. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!