Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok irigy? Mit tegyek? 21L
A helyzet az, hogy van a kornyezetemben egy csaj, akire ujabban irigy vagyok. Az ok a kovetkezo: tetszik egy pasi(a csaj, akirol pedig beszelek az egyik legnagyobb ribi, mindenkivel osszefekszik, aki kicsit is kinez valahogy), es ez a pasi meg a csaj magyarul megmondva par eve egy buli szexeltek. A srac azota jo viszonyban van a csajjal, ha a csajnak nem megy a szamitgepe vagy valami rogton hivja a sracot, valamint a srac rengetegg kepeit like-olta a csajnak.
Szoval a csaj folyton rengeteg kepet pakol ki magarol a facebookra, ahol igy vigyorog, igy pozol, ugy pozol, es latom, hogy rengeteg ruhaj van, illetve a kepeken igazan jol nez ki. Nekem pedig alig van kepem a facebookon, rondanak gondolom magam...
Szóval a legnagyobb baj ezzel az, hogy a fiú megszereli a csaj PC-jét, meg lájkolja a képeit?
Felejtsd el a srácot is, a csajt is, mert csak magadat idegesíted velük. Biztos van más is még rajtuk kívül.
Vagy tedd magad jobbá, szebbé, de akkor meg nem fogod magad jól érezni.
Ha nem olyan a stílusod, mint azé a lányé, akkor nem fogsz tudni vele versenyezni, de nem is kell. Mindenkinek megvan a maga párja, meg az erőssége, amiben jó.
Miért nem rongálod meg a saját számítógéped és hívod át a srácot?
Ha van mit kitenned, tedd ki és kész.
Maga a tény, hogy általad nem lesz a fél kerület lyuksógora, önmagában is a te malmodra hajtja a vizet.
/A férfi olyan, mint a hűtőtáska. Töltsd meg sörrel és bárhova magaddal viheted/
nem kell vele versenyezni. ne legyél másmilyen valaki kedvéért ha közben nem érzed jól magad.
én azzal szoktam magam nyugtatni, ha egy srácnak ilyen kell, akkor nem is illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!