Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ennyire irigy rám többi nő?
Sziasztok!
Nem vagyok egy magamnak való,beképzelt lány,de szépnek tartom magam,illetve megkapom ezt a férfiaktól is,meg az ismerőseimtől,mindenkivel barátságos,és közvetlen vagyok,viszont néhány nő társam úgy érzem hogy irigykedik rám,jelenleg a munkahelyemen,de máshol is előfordul tapasztalataim szerint.
Tehát van egy pasi most,aki nagyon tetszik,sajnos a többi munkatársnőm közül is szemet vetettek rá,viszont eddig úgy néz ki,hogy ő egyedül velem érzi jól magát,sokszor odajön hozzám a cigaretta szünetekben,illetve van hogy az asztalomon hagy egy szelet csokit,meg ilyen kis apróságokat,viszont ami zavar,hogy sokan úgy néznek rám ezért,mint a véres késre.
Miért nem tudják elfogadni,hogy nem ők jönnek be neki,hanem én.
Egyik idősebb munkatársnőm,a szünetben elkezdett arról beszélni,hogy mennyire megveti a feltűnési viszketegségben szenvedő,fiatal kis tini lányokat,én nem szoktam feltűnősködni,de a mondandója után rám sandított,és nevetett a többiekkel,kicsit úgy éreztem mintha nekem szólna ez a rosszindulatú megjegyzés,a barátnőm szerint,aki szintén itt dolgozik,csak bántja hogy ő ráncos,idősebb mint én,és nem ő jön be a srácnak......
Most érezzem magam én kellemetlenül,mert tetszem neki....?
Szia!
Szerintem normális hangnemben írtam a levelet,és nem tartom magam elkényeztetettnek,beképzeltnek, 18 éves korom óta saját magamat tartom el,de ok... :)
"azért szépen csillog az ezüst érem is.:)"
ez jó :)
amúgy lesz.rom,csak bánt hogy azt sem tudják milyen ember vagyok,próbálok barátságos lenni,ők meg olyan elutasítóak...
Hát ez már csak ilyen...velem is sokan ellenségesek,csak mert jobban nézek ki.ez nem beképzeltség (kedves második...-.-"),hanem egészséges önkritka,vagy szerintd jobb az amikor világszép lanyok csúnyának tartják magukat??engem már nyilt utcán is szólt le egy nö...meg kell szokni ezeket az embereket.sok sikert! ;) a sráccal is :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!