Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen még sose volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen még sose volt komolyabb kapcsolatom és reálisnak érzem, hogy örökké egyedül is maradok. Igazam lehet?

Figyelt kérdés

Össz-vissz 1 hónapig volt egyszer barátom, de azt se nevezném azért igazi kapcsolatnak...

Nagyon el vagyok már keseredve.

2014. máj. 1. 12:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
63%

Nem azért fogsz egyedül maradni, mert nem kellesz senkinek, hanem mert ezt TE így gondolod.

Erre próbáltam rámutatni, nem pedig a sarokban gubbasztást sugallani. Mivel erre asszociáltál, a valódi problémát nem látod.

#18 voltam.

2014. máj. 1. 14:00
 22/32 anonim ***** válasza:
Én már 23 vagyok, és nem volt egyáltalán kapcsolatom. Kezdeményezők kb. 3-4-en voltak, azok is 19 éves koromtól felfele, évente kb. 1, de igazából nyitni a fiúk felé csak 22 éves koromban tudtam, és meg is kedveltek ekkor 2-3-an. Egyet leszámítva egyik sem jött annyira be, hogy egy kapcsolattól való félelmeimet félre tudjam tenni, és azzal sem jött össze semmi. Így hát továbbra is egyedül vagyok, pedig már nagyon kéne legalább 1-2 igazi jó barát legalább, ha nem is párkapcsolat. Szóval hajrá, nem maradtál le semmiről, lehet csak most fogsz te is virulni. Viszont ahhoz kell egy kis önbizalom, és határozottság, hogy megnyílj. Szomorú arc, tekintet és lógós, rendezetlen öltözet senkinek sem fogja felhívni a figyelmét.
2014. jún. 1. 00:23
 23/32 anonim ***** válasza:
Szerelmi bánat? Mert a lányok szerintem ritkán panaszkodnak ilyenekről csak úgy.
2014. jún. 1. 00:24
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem szerelmi bánat, csak kilátástalannak látom, hogy ennyi idősen, minden tapasztalat nélkül normális férfi összeálljon velem, mikor nálam kevésbé selejtet is kaphat.
2014. jún. 1. 00:42
 25/32 anonim ***** válasza:

Ne mondj ilyet, mert hasonló helyzetben vagyok, és a végén még elhiszem, hogy nincs esélyem :D

Az, hogy nem szerelmi bánat, az azt jelenti, hogy nincs is kiszemelted? Sokat számít, hogy valakiért kicsit össze tudod magad szedni testileg-lelkileg. Egy fiúk is másképp tekintenének rád, ha nem egy érzelmi roncsot látnának. Csak pozitívan, akkor is ha minden kötél szakad! :)

2014. jún. 1. 00:48
 26/32 A kérdező kommentje:
Nincs senki. Ha lenne, lehet másképp látnám a dolgokat, bár a tapasztalataim alapján a reménykedés is sokszor csak önámítás. Ráadásul még aki ránézésre ismeretlenül szimpatikus is lenne, azoktól is mindig kartávolságban van a barátnőjük (nem képletesen), szóval azt sem tudom már egyáltalán érdemes lenne-e valamiben reménykedni...
2014. jún. 1. 01:04
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a te esetedben még a hamis remény is ezerszer jobb a mostani állapotnál. Nyisd ki a szemed, láss, és ha van valaki, aki nagyon megtetszik, akkor képzeld el, hogy esetleg lehet nála esélyed. Nézd meg, hogy mit vált ki belőled a dolog, próbálj meg tenni valamit érte. Minden fejben dől el, és neked nagyon nagy szükséged van arra, hogy kicsit változtass a gondolkodásmódodon.
2014. jún. 1. 01:07
 28/32 A kérdező kommentje:
Mondom, teljesen felesleges azoknál próbálkoznom, akik tetszenének, mert az első perctől tiszta, hogy foglaltak.
2014. jún. 1. 01:12
 29/32 anonim ***** válasza:
Sportolj, táplálkozz egészségen, öltözz csinosan/r*ibancosabban, járj el társaságba akár egyedül is, találj valami hobbit amit szívesen csinálsz, és tutira előbb utóbb összejön. Neten pedig szerintem ismerkedhetnél, ha nem is itt, mert a neten sokkal több társat kereső ember van fenn általában, mint a közvetlen ismeretségi körödben.
2014. jún. 1. 01:42
 30/32 anonim ***** válasza:
rosszul állsz a dolgokhoz. Amíg a gondolkodásod ilyen negatív marad addig ne is várd, hogy bármelyik pasival összejössz komoly kapcsolat szintjén. A férfiak nem szeretik a negatív kisugárzással bíró lányokat.(kivéve ha eszméletlenül jó nők, de azok is inkább csak a szex miatt kell nekik) Gondold végig a pozitív(külső-belső) tulajdonságaidat és minden reggel dicsérd magad. Ha egyedül vagy a lakásban akár a tükörnek is mondhatod. Szuggeráld saját magad és idővel észreveszed, hogy van önbizalmad. Szebbnek látod magad és nyugi jönni fog a férfi magától. Szóval először fejben tegyél rendet.
2014. júl. 4. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!