Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen még sose volt komolyabb kapcsolatom és reálisnak érzem, hogy örökké egyedül is maradok. Igazam lehet?
Figyelt kérdés
Össz-vissz 1 hónapig volt egyszer barátom, de azt se nevezném azért igazi kapcsolatnak...
Nagyon el vagyok már keseredve.
2014. máj. 1. 12:23
11/32 A kérdező kommentje:
Csúnya vagyok és gebe.
2014. máj. 1. 12:44
12/32 anonim válasza:
miért nem válaszolsz a privire?
13/32 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem szeretnék itt ismerkedni.
2014. máj. 1. 12:50
15/32 A kérdező kommentje:
Tényleg ne haragudj, de nem szeretek ezen az oldalon privát beszélgetéseket folytatni.
2014. máj. 1. 12:53
17/32 A kérdező kommentje:
Beszélgettem már egy jópár emberrel itt, hidd el, mostmár nem véletlenül nem szeretnék.
2014. máj. 1. 12:56
18/32 anonim válasza:
Foglaljuk akkor össze:
"Csúnya vagyok és gebe." == önértékelésed 0
"örökké egyedül is maradok" + "Nagyon el vagyok már keseredve" == Itt látszik, hogy fel is adtad már.
"Ne haragudj, de nem szeretnék itt ismerkedni." == Nyitott sem vagy a dologra.
"nem szeretek (...) privát beszélgetéseket folytatni." == Tényleg? :)
Ne haragudj, de ilyen hozzáállással mit vársz? Hogy ebből a helyzetből ki tudj mozdulni neked kell megtenni az első lépést. Az pedig sajnos nem más, mint ezeknek a gondolatoknak az elhessegetése.
Lepontozhatsz, de attól még igaz. Változnod kell, ha ki akarsz ebből törni. Nem egy egyszerű dolog.
19/32 A kérdező kommentje:
Nem akartam külön kiemelni, valamiért úgy gondoltam, hogy anélkül is érthető, de az "itt", a gyakorikerdesek.hu oldalt jelenti, abból is leginkább a privát levelezés részét. Egyébként nem egész nap a sarokban gubbasztok és nem szólok senkihez, szoktam emberek közé járni, új emberekkel találkozni, de nem kellek senkinek, ezért fogok egyedül maradni.
2014. máj. 1. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!