Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másokat is idegesít a Facebook?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokat is idegesít a Facebook?

Figyelt kérdés

Leginkább a lányok fb használata idegesít. 5 millió ugyanolyan pózolós kép, alatta seggnyalásokkal. Mindent ki kell posztolni, attól kezdve, h milyen színű most a körme, a határ meg kitudja hol van...de jó, h nem a használt kotont teszik fel, pedig az nagyon menő lenne...sztem pont h ezeknek az embereknek van kevés önbizalmuk, csak ezzel olyan felszínesek. De az a baj, h ezeknek az embereknek mindig vannak követőik..most lehet vki azt gondolja irigy vagyok :D pedig nem, csak egyszerűen feltud b*szni az emberi hülyeség..meg az amikor alapkellék mindenkinél, h az ájfónját nyomkodja mindenhol.

(lehet mondani h töröljem le magam, de vannak olyan dolgot ott amik miatt jobb ha nem teszem)

20/L

2014. ápr. 30. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amúgy azt nem tudja valaki, hogyan kell beállítani, hogy a keresőben ne tudjanak rám keresni a nevem alapján? Tehát ha beírják a nevem (akik nem az ismerőseim) ne dobja ki a profilomat találatnak.
2014. ápr. 30. 21:07
 12/20 Költőnő? ***** válasza:
Leiratkozás funkció?
2014. ápr. 30. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha zavar,nem kell ott lenni.
2014. ápr. 30. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
11: sajnos ezt a "feature"t nem tudod kikapcsolni. Volt is róla 1 nagyobb hír több weboldalon, hogy mostantól nem tudsz "eltünni" teljesen a facebookon, és kereshető leszel mindenképp.
2014. ápr. 30. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 Mekkora szemetek... de miért?
2014. ápr. 30. 21:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem, csak gyökér a főnök és nem hajlandó telefonon egyeztetni, még akkor sem, ha sokkal egyszerűbb lenne...

(1-es voltam)

2014. ápr. 30. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:
15: [link]
2014. ápr. 30. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Végre egy lány a korosztályomból, aki nem Facebook p*cs@. :DD Jó két éve már én is figyelem ezeket a lényeket, én sem értem... Max. néha fotózgatom őket és mennek ki privát csoportokba röhögni. :D Mondjuk én anno még azt sem tudtam értelmezni, hogy a volt barátnőm miért rakja ki pl. a sütijét, amit csinált, de hát én már csak ilyen begyepesedett vagyok.

19/F

2014. ápr. 30. 22:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek ilyen képek, nem birom az ilyen embereket:)
2014. ápr. 30. 23:54
 20/20 anonim ***** válasza:
én is utálom
2014. máj. 1. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!