Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is idegesít a Facebook?
Leginkább a lányok fb használata idegesít. 5 millió ugyanolyan pózolós kép, alatta seggnyalásokkal. Mindent ki kell posztolni, attól kezdve, h milyen színű most a körme, a határ meg kitudja hol van...de jó, h nem a használt kotont teszik fel, pedig az nagyon menő lenne...sztem pont h ezeknek az embereknek van kevés önbizalmuk, csak ezzel olyan felszínesek. De az a baj, h ezeknek az embereknek mindig vannak követőik..most lehet vki azt gondolja irigy vagyok :D pedig nem, csak egyszerűen feltud b*szni az emberi hülyeség..meg az amikor alapkellék mindenkinél, h az ájfónját nyomkodja mindenhol.
(lehet mondani h töröljem le magam, de vannak olyan dolgot ott amik miatt jobb ha nem teszem)
20/L
Nem, csak gyökér a főnök és nem hajlandó telefonon egyeztetni, még akkor sem, ha sokkal egyszerűbb lenne...
(1-es voltam)
Végre egy lány a korosztályomból, aki nem Facebook p*cs@. :DD Jó két éve már én is figyelem ezeket a lényeket, én sem értem... Max. néha fotózgatom őket és mennek ki privát csoportokba röhögni. :D Mondjuk én anno még azt sem tudtam értelmezni, hogy a volt barátnőm miért rakja ki pl. a sütijét, amit csinált, de hát én már csak ilyen begyepesedett vagyok.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!