Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok arról, hogy ha egy lánynak kockás a hasa?

Figyelt kérdés
taszít esetleg vonz titeket?

#fiú #lányok. külső. test
2014. ápr. 30. 20:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Hát én lány vagyok, kondizom, kockás a hasam, és tettem érte, hogy ilyen legyen :)
2014. ápr. 30. 22:07
 32/37 anonim ***** válasza:
48%
31: ugyes vagy, jar a keksz!
2014. ápr. 30. 22:20
 33/37 anonim válasza:

Személy szerint nekem a lapos és a kockás hasú lányok a gyengéim. Egyszerűen megőrülök az ilyen lányoktól :$ Mondjuk ez lehet, hogy azért is van mivel én is sportolok, de a lényeg, hogy így van.

16/F.

2014. ápr. 30. 22:43
 34/37 anonim ***** válasza:
undoríttó
2014. máj. 1. 00:07
 35/37 anonim ***** válasza:
Hát én meg pont azt vettem észre, hogy ha egy pasi edz, kondizik, az meg ugyanúgy nem tetszik sok nőnek. Mindig azt írják, hogy túl izmos, túl kigyúrt, nekik ez már túl sok, stb. Na kb. ugyanez e helyzet a női kockás hassal is. Vagy akkor a nők is csak azért mondják, hogy nem tetszik nekik, mert elérhetetlennek tartják a pasit?
2014. máj. 1. 07:28
 36/37 anonim ***** válasza:
Kinek a pap..kinek a papné :)
2014. máj. 1. 09:08
 37/37 anonim ***** válasza:

fúúú, én rá vagyok kattanva a kockás hasú lányokra :D

23/F

2014. máj. 3. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!