Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok arról, hogy ha egy lánynak kockás a hasa?
Figyelt kérdés
taszít esetleg vonz titeket?#fiú #lányok. külső. test
2014. ápr. 30. 20:37
21/37 anonim válasza:
19: sokkal többet ér majd később, ha így néz ki 1 lány mint ha nem mozog eleget és elkezd rámászni a csoki a combjára és a hasára...
22/37 anonim válasza:
14-es ez nem így működik. Ha egy nőnek kockás hasa van oké, értékeljük hogy sportol meg minden, de inkább egy nőiesebb hasú nőt választanánk. Ez csak egyszerűen túl férfias, taszító.. és pont ezért nem tartom ezeket a lányokat "elérhetetlen, túl jó" nőnek mert alapból egyáltalán nem is próbálkoznék be olyannál aki taszít.
23/37 anonim válasza:
#15-ös vagyok. Nekem sem az a célom, hogy szálkás legyek, hanem, hogy jó legyen a testem.
24/37 anonim válasza:
Nem tudom a való életben hol vannak azok a férfiak akik nem szeretik ezt.
Minden ismerősöm imadja a sportos lanyokat,kár hogy kevés van..
25/37 anonim válasza:
26/37 anonim válasza:
2348 johet reszemrol, nekem csak a 9 sok
27/37 anonim válasza:
Az remélem világos, hogy a 2,3,4 és a 8 kb hasizomban tök ugyanolyan, és ha előrébb hajolna látszana is? :D
28/37 anonim válasza:
Bejön! Egyáltalán nem tartom férfiasnak. Nem baj, ha másnak nem, kevesebb a konkurencia. Csak éljünk szépen egymás mellett. Tényleg baromi kevés a sportos csaj, aki akar, sportoljon hát, ne tántorítsa ez el.
Érdekes megfigyelni, hogy a közízlés engedélyezi a sportos nők fújolását, ellenben az elhanyagolt kövérekét nem. Azokat védeni kell, mert szegényke nem tehet róla, hogy cseszik karbantartani magát.
29/37 Szergej55 válasza:
22-es, ugye nem sportolsz komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!