Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme kérdést kiírni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme kérdést kiírni, ha úgysem érdekli a kérdezőt a válasz vagy a jó tanács?

Figyelt kérdés
Belefutottam egy olyanba, hogy segítettem és kiderült feleslegesen, mert a kérdező csak siránkozott, de tenni persze nem akar a helyzetéért, mert neki tökéletesen megfelel. Akkor mi értelme volt kiírni az adott kérdést? Ez a kérdező már több ilyen kérdést tett fel, sőt megkockáztatom, hogy naponta ugyanazokat kérdezi és csak panaszkodik. Az ilyet miért nem zárják ki?
2014. ápr. 30. 19:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj,de azon sem tud senki soha segíteni,hogy már nem él az a két ember,akiket a legjobban szerettem.Mégis élek,dolgozom,mosolygok.Mindenkinek megvan a maga keresztje,de cipeni kell.Attól nem lesz jobb,ha panaszkodsz.
2014. ápr. 30. 19:33
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a sok hasznos választ. Ez a kérdező elkezdett zaklatni engem, szóval letiltottam.

Igazából sosem értettem az ilyen embereket, hogy ezzel akarnak kitűnni. Szóval úgy vagyok vele, hogy egytől egyig elkönyvelem trollnak és nem etetem őket.

2014. ápr. 30. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak panaszkodni akarnak és mivel valószínűleg introvertáltabbak, nincs kinek... Viszont az már kellemetlen, ha elkezd zaklatni. Ott mentális betegségre kell gyanakodni.
2014. ápr. 30. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csak ki akarják adni magukból a problémajukat. Nem akarnak megoldást, csak névtelenül megosztani mással a problémákat.
2014. ápr. 30. 23:34
 15/17 A kérdező kommentje:

ezt még kiegészíteném azzal, hogy nagyrészt nem is értelmezik a válaszokat, mindent támadásnak vesznek, mindegy mit ír az ember.

értelmetlen úgy kiírni kérdést,m hogy az illető nem segítséget kér. írjanak blogot, oda panaszkodjanak.....

2014. máj. 2. 20:15
 16/17 Költőnő? ***** válasza:
S a legrosszabb h egy idő után az is belefárad a segítőkész hozzáállásba aki alapvetően nem trollkodni járna ide.
2014. máj. 2. 20:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Igazad van Költőnő. :-)
2014. máj. 2. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!