Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért probléma, ha meg kell hódítani a nőket?
Pontosabban csak imádnád öcsi. ha ezt tennéd, nem kérdezgetnél itt ilyeneket.
nem probléma, csak sok nő gyökér mint a levesbevaló és irreális elvárásaik vannak.
"ha ezt tennéd, nem kérdezgetnél itt ilyeneket."
Ez aztán logika.:)
" sok nő gyökér mint a levesbevaló és irreális elvárásaik vannak"
Sikeres lehetsz a nőknél ezzel a mentalitással... na mesélj már, milyen irreális elvárásaink vannak? Például az, hogy ne gyökerezz le minket? Hmm?
1-esnek tényleg oltári sikerei lehetnek a nőknél, pláne, ha szerinte mindegyik gyökér, gratulálok.
Kérdező: Fogalmam sincs... Egy ideje nézegetem az oldalt és azt tapasztalom, hogy az ide író férfiak többsége úgy van vele, hogy neki a nő az jár és ha nem kapja meg könnyen, akkor a nő a hülye, akinek magasak az elvárásai, de ha egy nő azt írja, hogy több partnere volt 5-nél, akkor máris ribi, mert megvolt 5 srácnak, de nem nekik.
Szóval fogalmam sincs. Úgy vagyok vele, hogy mindig is lesznek igazi férfiak, akik tudnak és szeretnek hódítani, az ilyen pitypang vitézek meg max a nyálukat csorgatják, mert egy szalmaszálat nem képesek keresztbe tenni, hogy nekik jobb legyen, inkább az ellenkező nemet hibáztatják.
(És mindjárt jön a lepontozás és a feminácizás, amivel csak azért nincs bajom, mert csak és kizárólag engem igazol :)
#9: latom te is ezen szelektiv mondatertelmezesu nok koze tartozol. Senki sem mondta, hogy minden no, oda van irva, hogy SOK no....
Es ne szemelyeskedj, mert irgum-burgum lesz. :D
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!