Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmesélnéd a történetedet, ha volt már olyan, hogy a szerelmed előtt akaratlanul is nagyon lejárattad magad, nagyon beégtél, elrontottál valamit?
Ami után hülyének érezted magad, a föld alá süllyedtél volna és verted a fejed a falba?
Én most így jártam, és úgy érzem könnyebb lenne elviselni lelkileg, ha látnám, hogy nem vagyok egyedül.
Köszönöm annak, aki tud segíteni!
Lehet, csak te érzed így és túlzásba esel.
Meg az se mindegy milyen szerelem plátói/viszonzott... ha utóbbi akkor nem hiszem, hogy nagy égést lehet produkálni, max. kivisítanám magam, meg a másik is. Különben is, csak az a lejáratás, amit annak érzel :D - vagy amit nem mersz felvállalni :D Szerintem merj nevetni magadon és kész.
Egyik haverom esete: hátha jobb kedvre derít :)
Jó pár éve történt... volt egy duci barátnője
pont ott volt náluk, jött ki a fürdőszobából a srác...
pont az előszobában vagy hol ott hajolgat/pucsít a barátnője
gondolt egyet, oda ment és tiszta erőből olyat rácsapott a seggére a csajnak :D
mire a barátnője belép a konyhából hogy mi volt ez a csattanás :D
a csaj anyjának a seggének kevert le egy akkorát hogy utána alig bírt menni xDDDDD
Barátnőm pasija, miközben barátnőm épp sz*pta volna, nagyon nagyot szellentett.
Kíváncsi vagyok, hogy veled mi történt. Lehet, hogy tényleg csak te érezted kínosnak. Meséld el (akár privátban is, ha nem szeretnéd így premier plánban) !
Szegény..:D
Lehet hogy rosszul fogalmaztam, nekem nem ciki sztorim volt, hanem úgy érzem, hogy nagyon elszúrtam valamit. :( Itt most nem szeretném leírni, de privátban írok, köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!