Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok körében ez mennyire lehet gyakori?
Konkrétan, ha a fiú lába az " átlagnál " - jóval? - szőrösebb. Azt tudom, hogy sokaknál inkább ez, mint a borotva. De arra lennék kíváncsi, mikor ez úgymond " fétisként " érvényesül. Tudom, hogy vannak ilyenek is, de úgy globálisan szerintetek mennyire gyakori a lányoknál, hogy mondjuk ilyesfajta "fétise" legyen?:)
Lehet hülye kérdés, és nem lehet rá 100%-os választ adni. Sőt. De szerintetek... ?
A válaszokat előre is Köszi!:)
"Remélem többen is vagytok!" xDDD
Egyébként ugyanez lenne a kérdésem mindenre.
Tehát mellszőr, hónalj, hát (nincs, nem tudom h lesz-e, egyelőre remélem nem nagyon...)?
A mellkas és a hátszôr annyira nem jön be, de imádom, ha mindenhol máshol (nagyon) szôrös.:)
16/L
A szőr oké, de az nem tetszik ha valakinek nincs egy csupasz felülete, csak a tenyere és a talpa. Az már sok szerintem. De lábon persze, az a normális.
Amúgy nem hiszem hogy sok lány van akinek kifejezetten ez a "férise."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!