Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyakori a tini lányok körében?
Az ismeretlenek.com-on elkezdtem beszélgetni valakivel, és a stílusából is kiderült, meg aztán el is mondta, hogy 14 éves. Miután kislánynak szólítottam, teljesen megsértődött, és belinkelte a facebook-profilját, hogy megmutassa, hogy ő bizony nem kislány. Nos, egy tipikus pózolós, alul öltözött, csücsörítő lány.
Ez elterjedt jelenség a fiatalok körében? Nem vagyok öreg, csak 23 éves, de az én időmben még az volt az ilyen korú lányok "lázadása", hogy körömlakkot, esetleg szájfényt használtak, netán fülbevalójuk lett. Ma meg...
"Akkor mondjuk ne kislányokkal ismerkedj!"
Ez tényleg hasznos válasz volt, köszönöm... Nem ismerkedem kislányokkal, az az oldal nem korhatáros. Mondjuk pár beszélgetés után rájöttem, hogy az átlagéletkor olyan 14 év, szóval mostantól hanyagolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!