Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek hogyan jöttetek rá hogy melegek vagytok?
Na a normális szót sztem NE használjuk.
A pontos meghatározása ennek eleve kizárja: két azonos értékű, de az azonos nem ill. ellentétes nem felé való vonzódásról van szó.
Na most a "rájövés" egy érdekes dolog, itt nem rájövésről van szó, hiszen ez egy genetikailag kódolt dolog. Inkább arról, hogy tudod ahogyan az ember folyamatosan érik biológiailag valamint fejlődik a pszichoszexuális személyisége is, ezzel párhuzamosan úgymond feleszmél, hogy jéé, engem a saját nemem izgat. De semmiféle rájövésről nincs szó, és nagyon nem szeretem ezt, mert ez olyasmi mintha heterótól megkérdeznéd, te mikor jöttél rá arra és hogyan, hogy heteró vagy? Szerinted ő tud erre válaszolni? Nyilván nem. Ez annál összetettebb.
ennel szebb meghatarozas nem letezik
"A pontos meghatározása ennek eleve kizárja: két azonos értékű, de az azonos nem ill. ellentétes nem felé való vonzódásról van szó. "
amugymeg ensem vagyok homi,de szerintem nem erdekelnek a lanyok,inkabb a fiukban latod meg a szepet es egy ido utan majd vonzodsz hozzajuk
22:47-nek részben igaza van, de a genetikai kódoltság nem kizárólagos, illetve nem mindenki meleg kiskamasz kora óta. Én igen, ezért rám illik a leírás: nem "jöttem rá", egyszerűen csak abban a korban (10-12 éves) engem a fiúk kezdtek el érdekelni, nem a lányok.
Viszont ezen az oldalon rendszeresen előfordulnak olyan 15-20 év közötti fiúk/lányok, akik csak most jöttek rá, hogy a saját nemük érdekli őket, illetve ismerek 30 év fölötti férfiakat is, akiknél ez akár 10 évnyi házasság után jelentkezett. Azt hiszem, ők érdekesebbeket tudnának mesélni, mint én :)
00:01
akkor nem ugyan arról beszélünk? Aki meg úgymond rájött 15 évesen, az mindössze azt jelenti, hogy akkor tudatosult benne, de a vonzódás ugyan úgy megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!