Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi melegek vagyunk?
Figyelt kérdés
Multkor unokatesómnál voltunk és ott aludtam a szobájában(unokatesóm 16F) ő is ott volt aztán hülyeségből lehuztam őt a matrcomra az ágyáról a szám pont a szájához ért és el kezdtünk smárolni, közben fogdosta a farkamat meg én is az ővét utána meg a lábamat is nyalogatta akkor most mi melegek vagyunk??mert asszem csak hülyeségből csináltuk2011. szept. 30. 16:21
2/11 Iuventus ventus válasza:
Ha éreztetek közben szexuális izgalmat, akkor minimum biszexuálisok. Bár azért a hajlam min. megvan, ha már smároltatok is!
17/F
3/11 anonim válasza:
Hát ilyet hülyeségből nemigen csinálnak egymással azonos neműek.
Szerintem csak egy "botlás" volt, ne könyveld el magad melegnek.
Izgatnak a férfiak?
4/11 anonim válasza:
hülyeségből nem kezdek el smárolni az unokatesómmal :S
gondolkozzatok el hogy a lányok érdekelnek-e titeket vagy a fiúk..
5/11 anonim válasza:
Akasszátok fel magatokat és utána smároljatok ha túlélitek talán mondom TALÁN megengedem hogy tovább éljetek de csak ha túlélitek
6/11 anonim válasza:
Hát, hogy normálisak nem vagytok az biztos!
7/11 anonim válasza:
Ha nem vagytok híresek, nincs luxuvillátok, 10 drága autótok és még egy kicseszett CD-t sem adtatok ki, akkor sajnos nem melegek vagytok, hanem kis b*zik :S
8/11 anonim válasza:
igen,1.ha nemlennétek azok akk mért csinálltátok vna/hagytátok vna? ja és igen b*zi míg nemvagy milliomos..de neked/nekted kell tudnoto h akk most mik vagytok:D:D beszelgessetek el rola:D de sztem nema legjpobb lesz elgkozelebb talallkoznotok,megint ezlesz lehet:D de akérdésedre a válasz:sztem ja:D L/14
9/11 mus musculus válasza:
Ilyet hülyeségből hetero ember nem csinál. Biszexek minimum.
10/11 anonim válasza:
Nem vagytok azok maximum kíváncsiak. Semmi baj nem történt közeljövőben próbálja lányok felé orientálódni :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!