Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem leszek beképzelt, nem is lesz csajom?
Egyetemre járok és itt mindenki beképzelt.Nem vagyok csúnya:190cm magas,viszonylag izmos,de vékonyabb és az arcomat is helyesnek mondták eddig,ráadásul jól is tanulok.Viszont nem szoktam eljárni bulizni csak nagyon ritkán,nem iszok minden nap,nem cigizek,nem vagyok beképzelt és lenéző másokkal,nem ordibálok részegen az utcán,folyosókon stb. Azoknak a fiúknak,akik ezeket csinálják rendszeresen,van barátnőjük,pedig előnytelenebb külsejűek.
Azt hittem itt értelmes,rendes lányok vannak,de mind mérhetetlenül beképzelt,már a járásukból,nézésükből,beszédükből,viselkedésükből,öltözködésükből(farmerdzseki) is látható ez.Az ilyen félénkebb,visszahúzódóbb srácokat semmibe nézik,arcoskodnak,istennek képzelik magukat.
Szóval akin farmerdzseki van, az "mérhetetlenül beképzel" hát rendben, nem is tudtam magamról eddig.
Egyébként hasonlóan gondolom azt, amit leírtál, hogy aki nyomulós, akár bunkón, az sokkal sikeresebb a lányoknál, akár előnyösebb a külsejük, mint az enyém, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!