Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehéz elhinni, hogy van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz elhinni, hogy van olyan lány, akit nem lehet pénzzel levenni a lábáról?

Figyelt kérdés
Én utálom, ha meg akarnak vásárolni, nem tudok egy olyan embert tisztelni, főleg nem szeretni, akiben annyi kreativitás van csak, hogy felmutatja a kocsikulcsot vagy egy köteg pénzt, és máris hanyatt kell esnem tőle.
2014. ápr. 28. 01:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én ezt egy szóval se mondtam, csak azt, hogy nekem már egyre nehezebb ezt elhinni. Biztos vagyok benne, hogy léteznek ilyen lányok is valahol, de kérlek, mondjátok már el, hol :D
2014. ápr. 28. 03:01
 12/22 A kérdező kommentje:

Folyamatosan változtatom a földrajzi koordinátáimat, így nem tudok konkrét helyet ajánlani. Mindenhol!

Csak kérlek, a visszahúzódóbb lányokat is vedd észre, gyakran a legcsendesebbek rendelkeznek a legérdekesebb gondolatvilággal.

2014. ápr. 28. 03:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Általában a visszahúzódóbb lányokat próbálom észrevenni, de... honnan tudhatom, hogy képes-e valóban szeretni, vagy csak "játszópajtás" kell neki?
2014. ápr. 28. 03:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Bárkit le lehet venni pénzzel a lábáról. Hidd el ha hozzádvágok egy nagy zsák egyforintost, rögtön elterülsz. :)
2014. ápr. 28. 05:04
 15/22 anonim ***** válasza:
na azért egy férfinak legyen minimális egzisztenciája...lakás auto...
2014. ápr. 28. 05:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Én elhiszem neked, hogy nem lehet téged megvenni de nehogy azt mondd már, hogy egyáltalán nem számít a kocsikulcs/köteg pénz felmutatása mert azt viszont tényleg nem hiszem.

A 15-ös válaszolónak pedig annyit, hogy nem tudom milyen országban él de nehogy már "minimális" egzisztenciának számítson a saját (hitelmentes) lakás és az autó (gondolom itt sem akármilyen, hanem minimum 3-4 milliós) megléte. Manapság egy nőnek szinte épp ugyanannyi lehetősége van érvényesülni és megélni mint egy férfinak (ha feladja az erkölcseit akkor még több is a nagymértékű prostitúcióra való kereslet miatt).

Tehát az állam egy férfihoz sem vág hozzá 20 éves korában 15 millió forintot csak úgy azzal, hogy tessék, itt a "minimális egzisztenciád", most pedig menj, alapíts családot.

2014. ápr. 28. 06:19
 17/22 anonim ***** válasza:
39%
Én tényleg nem utazom az anyagiakra, de vannak ügyes, rátermett srácok, akik jól keresnek, sikeresek, és érezhető hogy egyről a kettőre tudnak jutni, meg vannak olyanok akik valahogy nem tudnak elérni semmit és bevallom nem igazán a pénz vonz, hanem hogy életrevalóbb, tud ugy élni hogy mindent elér anyagilag is és igy a barátnőjének is magasabb életszinvonalat tud nyujtani. Azért ritka az olyan, hogy tök hülye azt kocsija,lakása,pénze van.
2014. ápr. 28. 08:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyet értek.

Nyilván valamennyire számít, de nekem leginkább olyan szempontból csak, hogy ne engem akarjon lehúzni (én se szoktam senkit.)

Az olyat viszont utálom, és volt benne részem, mikor valakinek csak ez számít, van neki, és azt hiszi, bármit és bárkit megvehet, és beba$zva mondta a haverjának, minden nőnek csak a pénz a lényeg, hogy mid van.

Pedig szerettem, és nem azt, amije volt, hanem Őt. (Végül a saját bizalmatlansága miatt szakított velem, és még akkor is azt hitte, a pénzét meg a kocsiját sírom vissza... aki ismer, tudja, hogy nem így van.)

2014. ápr. 28. 08:55
 19/22 anonim ***** válasza:
"Pénzzel levenni a lábáról" -ez a gyakorlatban mit is jelent?! Nem feltétlenül pénzt, sőt, általában sok mást, aminek viszont bárhogy is nézzük, a pénz az alapja. Vagyis jól néz ki, jó a stílusa, férfias, stb. -nagyrészt azért, mert pénzes. Mondhatod, hogy te azért feküdtél le vele, mert olyan sármos, szexi, macsó, stílusos, stb. -de azok nagyrészt a pénze miatt vannak! Ritka az olyan hülye pasi, aki direktbe azt mutogatja, hogy mennyire pénzes. Dehogy, inkább azt mutatom, hogy minőségi pasi vagyok. De miért is?! Mert tehetős vagyok. Nem értem, ebbe miért nem gondol bele sok nő! Tényleg nem egy nő mondta már nekem is, hogy neki nem számít semmit a pénz, csak szeressem. De mit is ért az alatt, hogy szeressem?: gyakorlatilag azt, hogy gondoskodjak róla!
2014. ápr. 28. 09:33
 20/22 csingilingg84 ***** válasza:
Húúúúh, én imááádom a kreatív embereket. Nem csoda, hogy engem egy lufival is le lehet venni a lábamról. Mindig is az apró dolgokat szerettem a legjobban. :))
2014. ápr. 28. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!