Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veled olyan, hogy annak ellenére, hogy hetero lány vagy, ha megláttad azt a bizonyos lányt, és egyszerűen elállt a lélegzeted, és nem tudtad róla levenni a szemed?

Figyelt kérdés

A lány az osztálytársam, szóval szinte minden nap látom, de próbálom nem bámulni, vagy legalább valahogy leplezni. Jóban vagyunk, de ha beszélünk, egyszerűen nem tudok feloldódni és feszélyezve vagyok. Most év elején ismertük meg egymást. Sokszor kimentettük már egymást a meredek helyzetekből, ezért hálás is vagyok neki.

Most a többségnek gondolom az jut eszébe, hogy leszbi vagyok. Bár volt már egy leszbi kapcsolatom régebben, nem vonzódok a lányokhoz, ő az egyetlen, akivel így vagyok. Barátom is van már lassan másfél éve, soha nem akarnék mást, de ilyenkor mégis megijedek magamtól :S

2009. ápr. 13. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát ilyen már velem is volt :)

semmi gond ezzel, ettől nem vagy leszbi, nem is leszel. nem kell megijedni magadtól, sok lány él át hasonló helyzetet :)

2009. ápr. 13. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csodálod úgymond azt a lányt, nem?

Tetszik neked?

Nekem is az van, hogyha van egy szép csaj, akkor folyton bámulnám.

Közben irigylem is, hogy neki milyen szép eze, vagy aza.

Vagy de jó lenne, ha én lehetnék ő.

Sz-tem is normális ez.

Kapcsolatba is lépnél vele?

Mármint járnál vele?

24/L

2009. ápr. 13. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
tudom, hogy lanyoktol varod a valaszod, de egyszeruen kedvet kaptam irni erre. lehet hogy megis leszbi vagy csak meg nem ismerted be magadnak, az is lehet hogy biszex vagy...ismertem olyan fiut aki mindig fogdosott minket (ferfiakat) poenbol, de annyi csaja volt, mint soha senkinek megis kesobb beismerte hogy meleg. Azota meg pasikkal jar es most mar poenbol se engedjuk, hogy megfogja a s*ggunket....
2009. ápr. 13. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ó nekem már hányszor volt ilyen,szinte mindíg ez van, azért van,mert csodálod,ahogy a második válaszoló mondta.Nem mersz igazán a szemébe nézni,lesed minden mozdulatát és szavát,próbálod utánozni,velem legalábbis ez van,nem feltétlenül normális,de nem is abnormális,szerintem rengeteg lánnyal van így,nyugi :)
2009. ápr. 13. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igaza van annak aki azt írta hogy lehet hogy csak bálványozod,irigyled-22:09! Amikor a tévében látok ilyen 'bomba' csajokat én is csak úgy bámulom őket,és irigylem!
2009. ápr. 13. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg, ez csak kíváncsiság, kíváncsi vagy hogy milyen lehet azzal a lánnyal.
2009. ápr. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!