Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért kötik össze az agyatlanságot a szilikonn mellel?
Pasik is sokszor mondják (bár ez javarészt nyilván képmutatás is), hogy nem kell neki olyan nő, akinek szilikon van a mellében, mert "mű", és jönnek a kedves célzások mellé...
Nekem egy korábbi betegség miatt eléggé megereszkedett a mellem, fiatal vagyok, és én is tervezem, hogy a közeljövőben megcsináltatom. Hogy ne legyenek komplexusaim.
De ettől függetlenül nem vagyok plázacica, nem vagyok mű, nem vagyok hisztis p*csa. Teljesen normális vagyok, egyetemre járok, nem büfészakra.
Miért kell mindig ítélkezni?
Büfészaknak nevezem azt, ahová átlag 3-as érettségivel be lehet jutni, a 2,5-ös átlagot már 5 számjegyű összeggel honorálják, és ahová egyesek ritkábban járnak, mint a sarki közértbe. Mindezt állami támogatással :) Nem fogom felsorolni, mert van jó pár ilyen. És ez nem feltétlenül rosszindulatú ítélkezés, ezek tények. Sok olyan ismerősöm (néhány haverom is) akad, akik ilyen szakra járnak, és ők röhögnek ezen a legjobban, ugyanezt megmondják ők is.
Mindegy, ne offoljunk :)
utolsó: A mellfelvarrás után elég csúnya hegek maradnak, ezért örülnék jobban, ha nagyobbítással lehetne korrigálhatni. Persze ezt a plasztikai sebész fogja eldönteni, ha nem járható út, akkor lehet, hogy az lesz helyette :(
20-as :D
Nem, csak 1200 km van közöttünk és nem tudtuk kivitelezni a rendszeres találkát. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!