Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért kötik össze az agyatlanságot a szilikonn mellel?
Pasik is sokszor mondják (bár ez javarészt nyilván képmutatás is), hogy nem kell neki olyan nő, akinek szilikon van a mellében, mert "mű", és jönnek a kedves célzások mellé...
Nekem egy korábbi betegség miatt eléggé megereszkedett a mellem, fiatal vagyok, és én is tervezem, hogy a közeljövőben megcsináltatom. Hogy ne legyenek komplexusaim.
De ettől függetlenül nem vagyok plázacica, nem vagyok mű, nem vagyok hisztis p*csa. Teljesen normális vagyok, egyetemre járok, nem büfészakra.
Miért kell mindig ítélkezni?
#8: Én a B-s méretet szeretem például. Tényleg figyelj rá, hogy ne legyen látható, és ha komolyan ismerkedsz valakivel, mondd el neki. Ennyi a lényeg - szerintem.
Amúgy meg tuti jó csaj vagy, fel a fejjel ;)
volt már szilikonosom, buta ribi volt
azóta csak olyan akinek műteni KELLETT
Kedves kérdező!
Ne figyelj az itt köpködő trollokra, ez az első. :)
A második meg az, hogy az ex barátnőm egy szőke, szilikonmellű nő, bomba nő volt. Mindenki megfordult utána és nem látszott rajta, hogy megcsináltatta őket és nekem nagyon tetszettek. :) Előtte nem volt még ilyen lánnyal tapasztalatom és előítéletem sem. :) Nagyszerű nő, nemcsak dekoratív, de kifejezetten értelmes és művelt is. Csak a mellei vannak megcsinálva. Sajnos a távolság miatt nem maradhattunk együtt. :/ Ne figyelj a hülye emberekre, éld az életed és kész. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!