Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha kegyetlenül porig alázom az olyan fiúkat, akik nem tartják tiszteletben a kapcsolatomat?
Ez a kérdés arról szól, hogy érezd-e szarul magad a módszered miatt vagy ne. Tulajdonképpen önzőség, a legtöbb nőben jelen van és sokmindent alá is rendelnek, ez irányít. Nálad csak utólag jön elő, terepen más dominál. Valamilyen távoltartási módszert mindenki kidolgoz, aki rászorul. Én is tudom, milyen az a sok. Fiatalok vagytok, pezsegnek a hormonok, idővel alábbhagy a dolog. Nekem is az az érzésem, hogy tupírozol a sztorin hangyányit, mert értelmesebb körökben - felsőoktatás, elvileg ugye - ha valakinek hosszan tartó, stabil párkapcsolata van és ha csak nem bulizza ronggyá magát hetente 4x, akkor bizony tiszteletben van az tartva, tudják a szereplők, hogy mi is van, készenlétben állnak, mert a férfi már csak ilyen - a nő meg szívesen tart talonban, ne vedd magadra, csak idekívánkozott - de nem nyomulnak. Ha meg lerendezed a jelentkezőket - erről nem írsz, hogy újak-e vagy a meglévők kezdik újra és újra a kört - akkor nehezen hiszem el, hogy az általad vázolt elánnal szállnának síkra újra és újra érted. A legelső alkalomkor talán vagy még 1-2x, de a módszeredet követően nem hiszem, hogy ne adnák fel. Így hát csak az maradt, hogy új és új embereket találnak meg, a környezetedbe mindig vegyül új. Erről nem gondolod, hogy te is tehetsz? Nem kell bezárva élni, de ahogy te csinálod - elméletem szerint - úgy ennek nem lesz vége. Nem tudom mekkora hangsúly van a bulizáson/egyéb szociális eventeken, melyek biztosan írtó fontosak ebben a korban, de talán a fókuszt odébb kéne helyezni és változások állnának be.
Az mindenképp szimpatikus nekem, hogy ha kapcsolatban van a másik, akkor tabu, nem túrnád szét. Pont az ellenkezője a hivalkodó "csak az a csaj foglalt, amelyiken fekszenek" prolistratégiával. Tényleg ritka. A többi talán magad előtt is rejtett önfényezés és világfájdalmi picsogás, értelmes lánynő kicsit is értelmes közegben kontrollálni tudja ezt.
az a baj,hogy csak hiszed,hogy te bárkit is porig alázol ezzel.
inkább röhögnek rajta,hogy milyen szinten bepöccentél.
legalábbis és halálra tudom magam röhögni az ilyen provokálható csajokon.
az elején nem kellene mentegetőznöd,mert abból gyengeséget-és ebből lehetőséget-éreznek.
ne keverd bele a kapcsolatodat ne védekezz vele.
persze ha ez a pitsába elküldő játszmád része az megint más.
mert ez a kedvesen elmondom,hogy van barátom így jön le-szimpatikus vagy és esetleg lehetne valami,de óh jaj,van barátom.de ha produkálsz valamit akkor átgondolom a dolgot.-
ebből gondolom,hogy játszma van itt a részedről.
mert ha annyira önérzetes lennél,mint amit szeretnél sugallni,akkor alapból nem beszélgetnél férfiakkal neten és nem mentegetőznél meg takaróznál a barátoddal,hanem kifogások és mentegetőzések nélkül ignorálnád az ilyeneket.
Én nem értek ezzel egyet lányként, nem értem miért kell vkit elküldeni a jóqrvaanyjába, mert neked kapcsolatod van és szerelmes vagy. Meg lehet normálisan mondani EGYSZER, aztán ha nem ért vagy tovább akarja folytatni a fűzögetést, otthagyod és kész. A fiúk csak csajozni próbálnak, nem szétszedni a kapcsolatod, ezért túlzás az "alázás". Ők is emberek.. és ki lehet nyilvánítani máshogy is a hűséget, mások földbe döngölése nélkül is. Te is olyan "mai" lány vagy, sokan vagytok sajna ilyenek. A fiúk persze mondják, hogy ez a normális, amíg nem futnak ilyen szituba.. Persze az normális, hogy hűséges vagy, csak a kivitelezés.. kicsit ádáz.
L
komolyan vannak ilyenek, akik ilyen sza..r szöveggel jönnek?
egyébként minek sza...rakodsz velük, felesleges időpocsékolás még a porig alázás is.
Nem tupírozok semmit a sztorin, mivel semmi értelme nem lenne. Aki szerint meg az, hogy megmondom, hogy van barátom, egy játszma, és azt sugallja, hogy szimpatikus lenne, és ha nem lenne barátom, kezdenék vele valamit egész biztosan nem normális.
Mivel magamból indulok ki, mivel nekem tabu a másik ha van kapcsolata, ezért mondom rögtön ezt, és akkor bele sem kell mennem, hogy tudassam vele, hogy milyen otromba bunkó/buta/szerencsétlen a szememben azon kívül még, hogy van is kapcsolatom, így senkire nem lennék nyitott.
Azt meg, hogy megalázom őket, nem én találom ki, hanem ők mondják, vagy közös ismerősök kérdezgetik, hogy mivel borítottam így ki xy-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!