Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy barátom állandóan szabotál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátom állandóan szabotálni akarja a kapcsolatomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, van egy fiú barátom. Mindig tudtam, hogy tetszem neki, de már az elején tisztáztam vele, hogy nem lesz köztünk semmi. Ugyanis nagyon éretlen, bár ezt nem mondtam meg így neki természetesen. 2 hónapja találkoztam egy sráccal, aki első látásra levett a lábamról. Elkezdődött egy elég viharos szerelmi történet, sajnos végül úgy tűnik, nem fogunk összejönni, pedig sokáig úgy tűnt, van esélyem. Ez engem nagyon megvisel, elég nehéz időszak ez most nekem. Erre még rátesz egy lapáttal az, hogy az említett barát folyamatosan megpróbál lebeszélni engem, olyanokat mond, hogy "látod, hogy a fiú nem szeret, idegesíted, nem illik hozzád, nem kéne annyi időt töltened vele stb. Ez már eddig is idegesített, de tegnap délután nagyon kiverte a biztosítékot a viselkedése. Ugyanis egy közös programot akartam javasolni a kiszemelt srácnak, aki visszautasította, vallási okokra hivatkozva. Ez a barátom hallotta és elkezdett helyeselni, meg hogy ő is mindig így volt vele. Hozzáteszem, eddig nem igazán volt vallásos, viszont nem ez volt az első eset, hogy próbálta lebeszélni a srácot vagy akár miatta kellett lemondani a találkozót. Eddig toleráltam, de most nem túl udvariasan felszólítottam, hogy fogja be. Erre csak még jobban rákezdett, hogy de látod, hogy nem akar veled lenni, csak nem mondja ki, mert udvarias stb. Megmondtam neki, hogy az illető nagyfiú már, megtudja mondani, hogy mit akar. Azóta nem beszéltünk.Nagyon ki vagyok akadva rá, mit tegyek?
2014. febr. 14. 17:30
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Bocsi a regényért, remélem azért lesz, aki elolvassa.:)
2014. febr. 14. 17:31
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem azért, de nem tudom elítélni a barátod. Szerelmes! Sajnálom te is az vagy, csak nem a barátodba.
2014. febr. 14. 17:35
 3/23 anonim ***** válasza:

Nos nem kizárt, hogy a barátod a másik fiúban a kőkemény konkurenciát látja, ezért még ha önző dolog is, de ha nem jön össze neked a srác, az neki további reményre adhat okot.

DE!

Attól, mert ez valószínűleg ott lebeg a háttérben, valószínűleg emellett a javadat is akarja. Ébresztő, kislány! Az a pasi többször is visszautasított. "Vallási okokból"? Az én kedvesem is vallásos, de soha ilyen indokot nem hallottam még tőle semmiről. A srác finoman le akar koptatni, te pedig napról napra megalázod magadat a ragaszkodással. Vedd elő a női büszkeségedet, és lépj tovább, a barátoddal azonban beszéljétek át mégegyszer ezt az ügyet. Ne hagyd reménykedni, mert azzal mindkettőtöknek ártasz, tisztázd vele, ha kell, nyersen, hogy soha nem lesz köztetek semmi. Sok sikert!

2014. febr. 14. 17:37
 4/23 anonim ***** válasza:
59%

Mi lenne ha nem barátkoznál vele? Sose értettem, hogy mi értelme van egy srácot betenni barátzónába. Én például nem tudnék olyan emberrel barátkozni, akiről tudom, hogy ha lehetősége lenne rá azonnal leteperne.

Visszatérve rád, az a baj, hogy ez nem barátság. Nem tud úgy viszonyulni hozzád mint egy barát, mert nem tekint rád úgy, és ezért nem is tud jó tanácsokkal ellátni.

2014. febr. 14. 17:38
 5/23 A kérdező kommentje:
Igaz, arról már lemondtam, hogy vele összejöjjek. Ez a tegnapi az utolsó próbálkozás volt. Azt megértem, hogy a barátom belém szerelmes. Eddig ezért is nem szóltam semmit, de tegnap átlépett egy határt. Az a baj, hogy mindhárman ugyanott dolgozunk, minden nap látnunk kell egymást, amitől csak egyre rosszabb az egész.
2014. febr. 14. 17:42
 6/23 A kérdező kommentje:
Harmadik: már nem igazán barátkozunk, annyi, hogy együtt dolgozunk és időnként beszélgetünk. De régen nagyon jól megvoltunk
2014. febr. 14. 17:43
 7/23 anonim ***** válasza:
Ja te nem akartál teperni a srácnál? Ott meddig lett volna határ? Ugyanaz. Látom nem is olyan későn érkezik a sors.
2014. febr. 14. 17:50
 8/23 A kérdező kommentje:
Az, hogy teperek, mióta bűn? A határ amúgy ott l. ett volna, ahol neki fájdalmat okozok. Én ezt sose léptem volna át.
2014. febr. 14. 17:52
 9/23 anonim ***** válasza:
Na a barátod se követett el bűnt. Ha továbbra is okolni fogod akkor kapni fogsz még a sorstól. Nézz már magadra. Te magad nem tartod hibásnak, de a barát hibás. Hol hibás? Nem tett keresztbe neked. Te jó ég! Sajnálom szegény srácot.
2014. febr. 14. 18:06
 10/23 anonim ***** válasza:
Amiket említettél, tényleg nem tűnnek szemétkedésnek a részéről, de ha nem tud vigasztalni a bajban, tényleg meg kellene szüntetni a barátságot is.
2014. febr. 14. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!