Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom állandóan szabotálni akarja a kapcsolatomat. Mit tegyek?
Nos nem kizárt, hogy a barátod a másik fiúban a kőkemény konkurenciát látja, ezért még ha önző dolog is, de ha nem jön össze neked a srác, az neki további reményre adhat okot.
DE!
Attól, mert ez valószínűleg ott lebeg a háttérben, valószínűleg emellett a javadat is akarja. Ébresztő, kislány! Az a pasi többször is visszautasított. "Vallási okokból"? Az én kedvesem is vallásos, de soha ilyen indokot nem hallottam még tőle semmiről. A srác finoman le akar koptatni, te pedig napról napra megalázod magadat a ragaszkodással. Vedd elő a női büszkeségedet, és lépj tovább, a barátoddal azonban beszéljétek át mégegyszer ezt az ügyet. Ne hagyd reménykedni, mert azzal mindkettőtöknek ártasz, tisztázd vele, ha kell, nyersen, hogy soha nem lesz köztetek semmi. Sok sikert!
Mi lenne ha nem barátkoznál vele? Sose értettem, hogy mi értelme van egy srácot betenni barátzónába. Én például nem tudnék olyan emberrel barátkozni, akiről tudom, hogy ha lehetősége lenne rá azonnal leteperne.
Visszatérve rád, az a baj, hogy ez nem barátság. Nem tud úgy viszonyulni hozzád mint egy barát, mert nem tekint rád úgy, és ezért nem is tud jó tanácsokkal ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!